ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavnerne må gardere sig mod fremtidens klima

Af Redaktionen

København er en fantastisk by med en masse historiske og gamle bygninger. Det har dog sin pris at holde fast i de gamle bygninger, især for dem der ejer disse, for de er slet ikke bygget efter at kunne klare fremtidens klima og vi kan se at det vi har oplevet nu, kun bliver værre.

Annoncørbetalt indhold leveret af GartnerGottlieb.dk 

Det bliver kun værre med de mange skybrud

Når vi kan se at det klima vi har nu, kun er en mild grad af hvad fremtiden har at byde på, bliver vi nødt til at se på hvilke løsninger vi skal kunne finde for at sikre vores hjem mod skybrud bedst muligt. Det kan her være en god idé at se på mulighederne for at få skybrudssikring, især af kældrene i Hovedstaden.

Har du allerede oplevet at der er sivet vand ind i din kælder én gang, ved du godt hvor meget det kan ødelægge for dig at der ikke er blevet skybrudssikret i din bygning. Der er nogle ting du selv kan gøre for at sikre dig bedre, men som overordnet set bør du tage kontakt til din lokale kloakmester for at se om der er noget de skal gøre for dig også.

Få set på skybrudsikring af dit hjem før det er for sent

Det du selv kan gøre, er at du kan sørge for at der ikke står noget vigtigt eller noget af høj værdi nede i din kælder. Det er nemlig som oftest i kælderen at man oplever at kloakvandet siver ind fordi kloaksystemerne udenom huset ikke kan klare den store belastning der er væltet ned på samme tid.

Ved at sørge for at der ikke står noget i kælderen der vil gøre ondt at miste eller selv at have renset riste og tagrender rundt omkring på matriklen, kan du nøjes med at skulle rydde op efter den trælse omgang. Man kan dog mene at man slet ikke gider noget bøvl med de skybrud og bare gerne vil have en løsning nu og her fra kloakmesteren.

Del artikel

Andre læser også