Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavnerne retter tænder med invisalign

Af Annoncør

Tandpleje er lidt af en videnskab, og der findes da også mange metoder til at rette skæve tænder. Mange københavnere vælger imidlertid invisalign, som er en skånsom og effektiv behandling.

De fleste ønsker sig et kridhvidt smil med lige tænder. Smilet har jo en væsentlig betydning for ansigtet, og de fleste foretrækker altså et symmetrisk og hvidt ét af slagsen. Det kan man imidlertid opnå på flere forskellige måder, og ikke alle behandlinger er lige skånsomme. Måske er det derfor, flere københavnere vælger invisalign?

Invisalign – hvad er det for noget?

Invisalign er et system bestående af usynlige skinner. Skinnerne er lavet i et gennemsigtigt materiale, hvilket gør det til en diskret behandling. De kan også let tages af, så du har altså en større frihed, end du har med en traditionel bøjle, som er monteret på tænderne.

Når dine tænder skal behandles med invisalign, får du taget et scan af dit tandsæt, hvorefter der fremstilles en computermodel i 3D. Ud fra modellen fremstilles så en række skinner, der sørger for, at dine tænder lige så stille retter sig ind. 

Behandlingen tager som regel mellem et halvt til et helt år, men det kan variere en smule. I løbet af behandlingen kommer du til kontrol på klinikken, så der altid er styr på, at processen forløber, som den skal. Der bliver altså taget hånd om dig fra start til slut i forløbet. Og når dine tænder sidder, som de skal – ja, så kan du smide skinnerne igen.

Priser på invisalign

Hvad giver københavnerne så for den diskrete og skånsomme tandretning? Det varierer naturligvis fra tandlæge til tandlæge. Invisalign priser kan eksempelvis spænde fra 39.000 til 46.000, alt afhængigt af hvor kompliceret behandlingen er.

Der er masser af muligheder for at blive klogere på, hvad en konkret behandling vil koste for dig. Bestil en forundersøgelse hos en tandlæge, som udfører behandlingen. Her vil du kunne høre meget mere om, hvad processen vil indebære for dig, og hvor meget den vil komme til at koste.

Husk at vælge en tandlæge, som har god erfaring med netop invisalign, og som du også synes, at det er behageligt at være i behandling hos. Når alt kommer til alt, kan tandretningen tage op til et år, og eftersom du jævnligt skal til kontrol, er valget af tandlæge ret vigtigt. Med en god tandlæge, du er glad for, vil du få den bedste oplevelse – og sandsynligvis også det bedste resultat.

Del artikel

Andre læser også