MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Københavnsk festival aflyst: Ramt af konkurs

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

I foråret kunne vi her på MigogKbh fortælle, at festivalen Tomorrow var klar til at vende tilbage med musik, mad, kunst og talks efter to velbesøgte dage i Valbyparken i sommeren 2021.

Planen var, at Tomorrow skulle ramme de grønne omgivelser i Valby 26. og 27. august i år.

Men sådan bliver det ikke.

Bæredygtighedsplatformen Tomorrow, som står bag festivalen, er under konkursbehandling, og sommerens festival er derfor aflyst.

“Det er med dyb beklagelse, at vi må fortælle, at bæredygtighedsplatformen Tomorrow efter en succesfuld premiere i 2021 lukker ned pr. dags dato.”

Sådan står der på festivalens hjemmeside.

Ifølge arrangørerne har det vist sig for vanskeligt at tilvejebringe den nødvendige medfinansiering fra virksomheder og fonde.

Usikre tider

Tomorrow har haft stor fokus på bæredygtighed, og på årets festival var både The Raveonettes, Ane Brun, Lydmor, Kristian Leth, Emma Holten, Jakob Sheikh, Sebastian Mernild, Niviaq Korneliussen og Özlem Cekic på plakaten.

“Vi er stolte over at have inspireret folk til at lægge deres vaner om. Vores data, fokusgrupper og tilbagemeldinger viser, at vi har inspireret gæsterne til at spise vegetarisk, til at benytte mere bæredygtige transportformer og så har de ikke mindst fået styrket troen på, at det nytter at bidrage til den grønne omstilling” siger stifter og CEO af Tomorrow, Caroline Søeborg Ahlefeldt, og fortsætter:

“Men vi må erkende, at det i år ikke er lykkedes at få finansiering på plads. Vi lever i usikre tider og har måttet sande, at krigen i Ukraine, stigende priser og inflation har skabt stor usikkerhed hos virksomhederne, som derfor naturligt vælger at fokusere på egen forretning.”

I 2021 lagde 9.000 mennesker vejen forbi Tomorrow.

Del artikel

Andre læser også