Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hop med på keramikbølgen: Københavns største kreaværksted åbner for nye medlemmer

Af Sine Bindslev
Foto: The Fiddlery, PR
Foto: The Fiddlery, PR

Sommerferien er slut, hvilket betyder skolestart og arbejde for de fleste, men det er også nu, at mange sportshold, klubber og kurser åbner for nye medlemmer.

Har du lyst til at lave noget med dine hænder, og går du rundt med kreative evner og idéer, kunne et medlemskab hos den kreative legeplads The Fiddlery måske være et sted at begynde.

Lige nu kan du som nyt medlem få den første måned hos The Fiddlery gratis. Læs mere om det længere nede i artiklen.

The Fiddlery er Københavns nye keramikværksted, som rummer 1100 kvadratmeter fordelt på fire etager, hvor du ikke behøver at stå på lange ventelister eller betale dyre domme for at udfolde dine kreative idéer og evner.

Foto: The Fiddlery, PR

Her kan folk i alle aldre komme og male på støbt keramik, deltage i spændende workshops eller skabe deres eget i det fuldendte lerværksted.

”The Fiddlery fungerer som et kreativt fitnesscenter, hvor vi tager hånd om alt det praktiske som redskaber og brænding, så man frit kan komme og udfolde sin kreativitet,” fortæller Sebastian Helth, CEO og Founder af The Fiddlery.

Det “kreative fitnesscenter” har været rigtigt i gang siden marts 2022 og er nu klar til endnu flere nye, kreative medlemmer.

Fri leg og ler

Som medlem hos The Fiddlery kan du komme og gå mellem værkstederne, som du lyster, og du bliver hurtigt blive en del af et fællesskab, hvor idéer og erfaringer bliver delt på kryds og tværs.

På første etage finder du værkstedet Clayground, som er et unikt deleværksted med drejemaskiner, et stort udvalg af glasurer og alle de fornødne materialer til at arbejde med ler, og hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Medarbejderne står for rengøring, logistik og brændinger, så du kan fokusere på den kreative leg.

Om du har erfaring med at forme ler eller at male er ikke afgørende, da erfarne værter med stort kendskab til materialer og teknikker altid er til stede og klar med gode råd, hvis du har brug for det.

Hvis du har brug for at lære mere eller finpudse teknikkerne, tilbyder The Fiddlery spændende kurser hos anerkendte keramikere såsom Danish Design Award-vinder Esben Kaldahl. Kurserne er f.eks. inden for drejning, begitning, glasering og endda clay croquis.

Hos Clayground arbejder du normalt med hvidler, men som noget nyt introducerer de nu flere og nye lertyper såsom gråler med lavapletter og rødler, som blandt andet egner sig godt til at skabe skulpturer.

Kom i gang med lækkert medlemstilbud

Er du også blevet fristet til at lege med ler eller male på keramik hos The Fiddlery, er det også muligt at købe et dagspas.

Bliver du helt bidt af det eller er en enkelt dag simpelthen ikke nok, så kan du også vælge at blive medlem.

Foto: The Fiddlery, PR

Der er nemlig netop åbnet for nye medlemmmer, hvor du får fri adgang til værksteder og materialer og derudover rig mulighed for at møde andre medlemmer, som du kan dele din interesse med.

Lige nu kan du som nyt medlem få den første måned gratis, hvis du bruger rabatkoden KOMIGANG22, og herefter koster medlemskabet 369 kroner pr. måned – men du skal være hurtig, da der er begrænsede pladser.

Som medlem har du adgang til The Fiddlery i hele åbningstiden, og derudover får du 15% rabat på støbt keramik og op til 50% på kurser.

Er I en gruppe, som gerne vil være kreative sammen, så har The Fiddlery også stor erfaring med at afvikle kreative events såsom teambuilding, polterabend og fødselsdage.

Du kan benytte dig af tilbuddet og blive medlem her.

Hvad: The Fiddlery
Hvor: Ryesgade 113, København Ø
Hvornår: Åbent tirsdag til fredag 11.00 til 20.00 (OBS: onsdag har udvidede åbningstider til klokken 22.00), lørdag og søndag fra 10.00 til 18.00
Hvor meget: Et medlemskab koster 369 kroner pr/md.
Hvordan: Læs mere om The Fiddlery her

Del artikel

Andre læser også