MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For alle krimifans: Københavnsk hotel inviterer til eksklusiv krimiweekend

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvert efterår finder en af de helt store begivenheder for københavnske læseheste sted, og nu nærmer Bogforum sig igen med hastige skridt.

Også i år finder den store begivenhed sted i Bella Center, og det sker 4. til 6. november.

Som noget særligt stabler AC Hotel Bella Sky, som ligger lige ved siden af Bella Center, en særlig weekendpakke på benene, og det er især for at forkæle krimifans.

I Bogforum-weekenden kan du komme til krimiweekend på det tårnhøje hotel på Amager, hvor både en kendt krimiforfatter og en drabschef kigger forbi for at gøre krimifans klogere på genren.

Spændende foredrag

Som krimiweekendgæst på hotellet får du adgang til Bogforum både lørdag og søndag.

Du checker ind på hotellet lørdag eftermiddag og spiser lækker middag om aftenen, og herefter er der foredrag med forfatter Sara Blædel og tidligere drabschef Ove Dahl.

Inspirationen til hovedpersonen Louise Rick i krimiforfatter Sara Blædels populære univers kom fra Københavns Politis drabsafdeling, og det var et opkald til daværende drabschef, Ove Dahl, som satte gang i hendes karriere som bestsellerforfatter.

De to har igennem mange år fulgt hinanden, og Ove Dahl er kommet med input fra virkelighedens verden til flere af Sara Blædels krimier.

Nu har du så mulighed for at møde de to karismatiske personer i et spændende og underholdende foredrag om virkelighed og fiktion. 

Foredraget varer to gange 45 minutter, og vin eller vand i pausen er inkluderet i AC Hotel Bella Skys krimipakke.

Kom bag kulisserne

Efter foredraget er der Bogforum By Night, hvilket betyder, at man får lov at komme på rundvisning i kulisserne.

Dagen slutter med overnatning på hotellet, og næste morgen venter en overdådig morgenbuffet, inden det er tid til sidste dag på Bogforum med massevis af forfatterarrangementer.

Vil du med på krimiweekenden på hotellet, er prisen 3.495 kroner for to personer i dobbeltværelse og 2.495 kroner for en person i enkeltværelse.

Såvel foredraget med Sara Blædel og Ove Dahlsom rundvisningen Bogforum By Night er eksklusive for krimiweekendens gæster.

Læs mere og book opholdet her.

Hvad: Krimiweekend
Hvor: AC Hotel Bella Sky, Center Boulevard 5, København S
Hvornår: 5. til 6. november 2022

Del artikel