ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kør sikkert igennem årstiderne

Af Annoncør

Når man har en bil, er der forskellige ting, som man skal have styr på. Det er vigtigt at passe på sin bil så godt som muligt, så den kan holde mange år frem. Hvis man gerne vil have en ny bil på et tidspunkt, kan det være en fordel, at man har været god ved sin gamle bil, da den vil have en højere værdi. Det er ting, som man skal overveje. Som med så meget andet, så skal bilen også igennem en omskiftning, når årstiderne skifter. Det gælder de dæk, som sidder på bilen. Der findes et hav af muligheder indenfor dæk, hvor der er forskellige typer. Det kan godt være besværligt at finde de rigtige dæk, der passer til bilen og kørselsbehovet, men der er god mulighed for hjælp.

Fordele ved vinterdæk

Det kan godt være svært at finde ud af, om man skal vælge at køre med helårsdæk eller vinterdæk. Fordelene ved vinterdæk er, at de har en kortere bremselængde end både helårsdæk og sommerdæk på kolde, saltede og snedækkede veje. Dæk verdenen er en verden for sig selv, da der er forskellige fordele og ulemper ved dem. Med vinterdæk får man dæk, der er lavet med blødere gummi end sommerdæk, og det betyder, at vinterdækkene står bedre fast på vejen.

Hvorfor vælge helårsdæk?

Vejret i Danmark kan være meget uforudsigeligt, det betyder også, at vinteren kan være mild og våd. Af den grund kan det være en fordel at anvende helårsdæk. Samtidig er det også en fordel at anvende helårsdæk, da det er bedre at køre med dem om vinteren i forhold til sommerdæk. Man skal dog huske på, at vinterdæk stadig er bedre at bruge på sne- og isdækkede veje end helårsdæk. Hvis man skal på kør-selv-skiferie, er det en stor fordel at have vinterdæk på bilen.

Del artikel