Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom godt fra start i jeres nye hus

Af Annoncør

Rigtigt mange boliger har de seneste år skiftet hænder, og især har der været rift om villaer og parcelhuse, hvor man kan få græs under tæerne og høj til himlen. Hvis man kommer fra en lejlighed, er der tale om et stort skift, og det kan være en udfordring at finde sig til rette i et stort hus. Hvis du også er en af de mange, der har købt hus, så læs med her og få gode råd til at komme godt fra start i din nye bolig.

Der er ingen tvivl om, at Coronapandemien har gjort sit til, at mange har brugt den megen og ufrivillige hjemmetid til at tænke over, hvad de egentligt vil, og hvad der betyder noget, og man derfor har set, at mange har ønsket at skifte lejligheden i København ud med et parcelhus eller en villa.

Vigtigheden af opbevaring

En af de ting, der er nødvendigt, hvad enten man bor i lejlighed eller hus, er opbevaring. Hvis der er tale om større ting, findes der flere opbevaringsfirmaer her i København, blandt andet Pelican på Buddingevej. Det almindelige kan man dog som regel finde plads til i sin bolig, hvis man vel at mærke har de rigtige opbevaringsløsninger. Her sværger mange til indbyggede reoler, som ser flot ud i eksempelvis stuen, og hvor der er god plads til bøger, familiefotos og andre ting.

Også indbyggede skabe kan det være værd at overveje, og selvom der er mulighed for at købe dem i en af omegnens butikker, kan man også se, om man kan finde et godt tilbud på nettet. Ligesom reoler ser også indbyggede skabe flotte ud og giver et enkelt og stilrent look til soveværelset eller entréen.

Hack dit køkken

Inden man flytter ind i sit nye hus, er det vigtigt at især køkken og badeværelse er på plads. Køkkener findes i mange prisklasser, og hvilket man skal vælge afhænger dels af økonomien men også smag, interesse for design og hvilken kvalitet, man ønsker. IKEA’s prisvenlige køkkener er i stigende grad populære, og mange vælger at tune dem med et ikea køkken hack for at sætte sig eget præg på udtrykket. I Gladsaxe har vi som bekendt IKEA lige rundt om hjørnet, hvor du kan købe dit køkken.

Få tømt flyttekasserne hurtigt

For at komme godt fra start i det nye hus er det vigtigt, at man ret hurtigt føler sig godt tilpas og har lyst til at være i huset. Da kan man fokusere på hurtigt at få tømt flyttekasserne og få dem væk, så de ikke står og roder. Sørg også for at få hængt lamper op relativt hurtigt, da belysning spiller en stor rolle for hyggen, og hvor rart der er at være i huset.

Del artikel

Andre læser også