ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom godt i gang med nye vaner

Af Annoncør

Hver gang der har været årsskifte, er der mange mennesker, som laver lister over ting de gerne vil opnå, slippe af med eller ændre. Det kalder man typisk for nytårsforsæt. Og det der med at have en deadline, kan faktisk gøre meget motivation når man skal opnå et eller andet. Men fat mod, hvis du ikke nåede at komme ordentligt i gang med de ting som er på din liste. For det er aldrig for sent.

Læs med her.

Du vil gerne opleve mere af Danmark

Måske, er en af tingene på din liste at få flere oplevelser i livet. Måske drømmer du om at opleve mere af Danmark. Har du aldrig rigtigt prioriteret dit eget land når du har holdt ferie, så kan dette år, være året du gør mere af dette. Du kunne jo eventuelt planlægge en weekendtur til København, hvis du aldrig har været der eller det er lang tid siden. København er altid en god idé, hvad enten man aldrig har været der, eller man har været på besøg mange gange. Der sker altid noget i byen, hvad enten det er sommer, efterår, vinter eller forår. 

Mere motion i de nye år

Har du også på listen, at du skal dyrke mere motion i det nye år, så er der heldigvis mange gode råd til, hvordan du kommer i gang. Du kan eksempelvis gøre brug af smarte træningskamps. Så har du nemlig mulighed for at kunne tracke din træning. Du kunne måske også overveje at anskaffe dig et smartwatch. Hvis dét med at komme afsted til træning, er der hvor du halter, så kan det for nogle også hjælpe at finde en træningsmakker. Når man er afhængig af en anden person, kan det være med til at motivere en til at komme afsted til træning. Hvis ikke fitness lige er dig, så kan du jo også overveje at prøve nogle andre træningsformer, for at finde ud af hvad der er interessant. Det skal være sjovt at dyrke motion eller sport, ellers kan det godt føles mere som en sur pligt, hvilket ikke er meningen. 

Få hjælp af en personlig træner

Mange mennesker får også stor glæde af at få hjælp af professionelle til at nå deres mål indenfor kost og træning. Der findes skam personlige trænere som også er kostvejledere og som kan hjælpe. Der var engang, hvor det måske syntes mere eksklusivt at få hjælp af en professionel, men nu om dage er et ganske normalt for mange mennesker. Der findes forskellige forløb man kan vælge imellem. Det kan måske være med til at få en i gang med at opnå de mål og drømme man har indenfor kost og træning.

Del artikel