Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre dage i februar: Kom med til Europas største ginfestival

Af Rasmus Kramer Schou
Gin festival PR Foto
Gin festival PR Foto

Gin mig her, gin mig der. Gin er sprunget helt i luften.

Hvis man virkelig er glad for gin, så er det nu, man skal spidse ører.

For tredje år i træk afholdes Copenhagen Gin Festival i København i den smukke og rå hal i Lokomotivværkstedet ved Dybbølsbro fra fredag den 15. februar til søndag den 17. februar.

Siden den første festival i 2017 har arrangør Jacob Rosengren, opgraderet og udvidet og nu har København sørme Europas største gin festival.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

71 stande

I år er der 71 stande med gin, alt i hjemmebarudstyr, mad og snacks samt selvfølgelig flere forskellige varianter af tonic – i 10.000 m2.

Arrangør Jacob Rosengren er overvældet men ikke overrasket:

“Jeg er ikke overrasket over den stadigt stigende interesse for gin i verden og for vores festival. Når man ser på den ekstreme variation af gin, som vi nu kan tilbyde på festivalen, og når man ser på hele nytænkningen af drinks med gin, som vores stande tilbyder, så giver det hele mening,” siger arrangør Jacob Rosengren og fortsætter:

“Der er så meget at komme efter, og der er endnu mere i år end tidligere. Så på en måde er Copenhagen Gin Festival blevet stedet, hvor ikke bare danskerne, men europæerne kan komme hen og blive opdateret på alt det nye, der rører sig i gin-verdenen. Og det er jeg pavestolt af”.

Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr

Masser af muligheder

Festivalen strækker sig over 6 forskellige sessioner fordelt over fredag, lørdag og søndag. Der er to sessioner fredag, tre sessioner lørdag og en session om søndagen:

Af pladshensyn er der sat et loft på 1400 personer pr session, hvilket i år skulle skabe meget mere albuerum og tid til fordybelse for gæsterne ved standene, således at der undgås for megen kødannelse og ‘flaskehalsproblemer’.

“Vi skal huske på, at det her er en festival og ikke en messe. Vi skal komme hinanden ved i vores fejring af ginens mangfoldighed, men der skal også være fysisk plads til alle. Det har jeg skrevet mig bag øret til den kommende festival, hvor der ikke blot har flere stande at byde ind med, men også flere kvadratmeter pr gæst end tidligere,” siger Jacob Rosengren.

I år introduceres søndags-sessionen, for dem der ikke kan få nok af gin i weekenden, eller for dem der bare var forhindret i at dukke op de andre dage.

Læs også: Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’

Hvad: Gin festival 2019
Hvor: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A
Hvornår: Fredag den 15. februar til søndag den 17. februar
Hvor meget: 250 kr.
Hvordan: Find billetter her 

Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Tjek MigogKbh’s Facebook-side, hvor du kan vinde fire billetter til Europas største ginfestival

Del artikel

Andre læser også