ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavns bedste julestemning: Det dufter virkelig af jul i Tivoli

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Der er stadig knap to uger til 1. december, men i Tivoli er julen allerede startet.

Som noget helt nyt skal man bestille plads inden sit besøg, men lige så snart du er indenfor summer (og dufter) det af ægte julestemning for hele familien.

MigogKbh har været en forbi, og du kan komme med lige her.

Foto PR

Hjerternes Fest

Tivoli har virkelig gjort noget ud af årets tema ”Hjerternes Fest”, og Haven er fint udsmykket med alverdens hjerter i flere farver og størrelser.

Foran Nimb lyser et 3,5 meter stort hjerte op, og når du går rundt i Haven støder du formentlig på et af de mere end 1000 juletræer og 10 tons gran, der er brugt til oppyntningen.

Som årets helt store nyhed har Tivolis prisbelønnede lysdesigner, Jesper Kongshaug, kreeret et lysende, rødt hjerte, der bliver projekteret op på himlen over Glassalen, som et pejlepunkt for hele Tivoli og København.

Foto Redaktionen

Billedet vil skifte karakter og lokation alt efter vejret og skyerne, og kan ses både i Tivoli og udenfor, som en kærlig hilsen til byens borgere, Tivolis gæster og alle de ansatte, der i løbet af året har arbejdet for, at Tivoli har kunnet holde åbnet.

Er du ikke allerede i julestemning, når du kommer, så er det svært ikke at blive det, når du lige så stille lunter rundt herinde med en kop varm kakao med flødeskum eller et glas gløgg.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Julelækkerier for hele familien

Plænen er forvandlet til et ægte julemekka for både børn og voksne.

Køb en sjov julesweater, en omgang pandekager og lad børnene leje i de to store lokomotiver eller se de fine modeltog suse rundt.

Du skal naturligvis også smage en klassisk flæskestegssandwich med ekstra svær, som formentlig vil kunne mætte de mest sultne maver.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Desserten tager vi hos Vaffelbageriet nede ved Sørøverskibene og Himmelskibet, for de laver Tivolis bedste æbleskiver.

Det har det gamle familieejede bageri gjort siden 1953, men opskriften er der vist stadig ingen, der har fået ud af dem.

Er du ikke til de klassiske æbleskiver, så finder du også en bod med de velkendte bubble waffles oppe på juletorvet, og de smager altså stadig godt. Især med softice ovenpå – mums!

Overalt i Haven finder du lækre små boder, hvor du kan erhverve dig alt fra rensdyrskind, kæmpeklejner, honninghjerter og fine julehjerter.

Du finder sprit overalt i Tivoli ligesom flere af stierne er blevet retningsinddelt.

Husk at du stadig skal booke plads inden dit besøg lige her – på den måde sikrer Tivoli, at der aldrig er for mange gæster ad gangen.

Hvad: Jul i Tivoli
Hvor: Tivoli København
Hvornår: Jul i Tivoli strækker sig ‪fra d. 13. november kl. 11 til og med 3. januar 2021, hvor de fleste aktiviteter foregår i det fri
Hvordan: Læs mere om Jul i Tivoli her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel