Autentisk madoplevelse: Kom med til mexicansk pop-up middag på udvalgte dage
Oplev det ægte mexicanske køkken med udgangspunkt i Mexico City, når der tre dage i februar inviteres til intime pop-up middage på Vesterbro.
Undervejs kommer du igennem en 4-retters tastingmenu med snack og velkomstdrink, som tager udgangspunkt i den kommende sæson, der følger mexicansk, traditionel mad – med et skandinavisk touch.
Smagen af Mexico
Køkkenchef Armando fra El Patrón inviterer dig atter med til tre unikke pop-up middage den 16., 17. og 23. februar.
Denne gang i urbane lokaler hos Kitchen Collective på Slagtehusgade 11A i Den Grønne Kødby.
Glæd dig til at opleve et levende, forførende, friskt og sprudlende køkken, hvor smagene er komplekse og mindeværdige.
Tankerne bag El Patrón bygger på grundsmagene fra det gamle Maya og Azteker køkken, men er moderniseret til den nutidige private dining scene – fornyet og raffineret.
Smagene skal, sammen med de visuelle smukke anretninger, skabe en balance i helhedsindtrykket og i fællesskab bringe enhver mundfuld og oplevelse op på et højere niveau.
4-retters tastingmenu
SNACK & VELKOMSTDRINK
Tarasca suppe: Langsomt kogte bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, avoado, queso fresco, creme fraiche
Quesadilla: Majstortilla, queso Oaxaca, kyllingtinga, grøn salsa tatemada
Mole negro: Poussin kylling, plantain, ris
Chokolade- og kardemommeis: Financier-kage, chokoladenibs, chokoladeskum
Der er begrænset antal pladser til hver dato, så vent ikke for længe med at reservere plads.
Menuprisen er 430 kr. plus gebyr. Vinmenu kan tilkøbes til 200 kroner.
Book til d. 16. og 17. februar lige her og book til d. 23. februar her.
Læs mere om El Patrón her. Her kan du også læse om hans kommende events.
Hvad: Mexicansk pop-up middag
Hvor: Kitchen Collective, Slagtehusgade 11A, 1715 København
Hvornår: Den 16., 17. og 23. februar. Alle dage fra kl. 17-22
Hvor meget: Menupris 430 kr. plus gebyr
Hvordan: Book her