MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Søger single-mænd til nytårsbrag: Kom med til sjov nytårsfest i København

Af Redaktionen

Serpentiner og nytårshatte. Denne aften er fuld af traditioner.

Årets sidste dag bliver til næste års første. Nytårsaften.

Det er på med den fine kjole, den pæne jakke, danseskoene og ikke mindst det brede smil, og har du ikke nogen at fejre aftenen med, er her løsningen – hvis altså du er single.

Alle de andre har en kæreste. Det føles i hvert fald sådan.

De er i fuld gang med at bygge familiereden op. Det hele handler efterhånden kun om børn, skolebestyrelser og parmiddage.

Der er du bare ikke. Du er single. Enten fordi du ikke lige er klar til det faste forhold, eller fordi du endnu ikke har mødt ham, hende, hen, den, dem eller det…

Men det bliver jo nytår alligevel. Der skal da festes. Et glas på stilk med bobler og ikke mindst dejligt selskab, når der til midnat skal råbes ”godt nytår!”

Det var vel egentlig sådan, tanken begyndte. 

For 13 år siden var Gitte Ellegaard selv single og havde lyst til at være til en fest uden, at alle andre var par, og det meste af snakken gik på børnene og Aula.

Nu er hun arrangøren bag en af landets største nytårsfester for singler, som bare gerne vil hygge sig, møde nogle nye mennesker og have det sjovt.

Kun for singler

“Vores samfund er efterhånden båret af, at man skal komme sammen med nogen. Enten som par eller i flok, men der er så mange mennesker, der ikke har en kæreste og som bare gerne vil møde nye mennesker og dermed udvide deres netværk. Det er dem, de her fester er skabt til, fortæller Gitte Ellegaard til MigogKbh og fortsætter:

“Det her er festen for dem, der er single og ikke nødvendigvis på jagt efter andet end en god fest med glade mennesker. Der opstår også masser af dejlige venskaber – og flere for altid. Og det er det, jeg har for øje.”

“At bringe mennesker sammen er det, jeg holder af. At have en lille finger med i, at der er mennesker, der mødes, hvis veje måske aldrig var krydset, hvis ikke de var kommet til Minglr-fest. Det er da herligt.”

Mange kommer alene

Gitte Ellegaard brænder for Minglr-konceptet, som er blevet populært i såvel København som Aarhus, og hun ser frem til igen at stable nytårsfesten for singler på benene.

“Man må gerne komme alene. Man må gerne tilmelde sig alene. Det er meningen. Mange kommer alene,” siger hun. 

“Alle bliver taget godt imod. Og tro mig – vi er mange, så her er ingen alene. Og alderen skal man heller ikke bekymre sig om. Vi har delt aftenens billetter op efter alder, så der er tilpas mange i de forskellige aldersgrupper.”

Men ønsker man ikke at dukke op alene, er der masser af muligheder for at mødes med andre, der skal til samme fest.

Efter man har tilmeldt sig festen, er der mulighed for at tilmelde sig en Facebook-gruppe for netop gæster til den samme fest.

“Vi laver et lukket forum, hvor man kan lave aftaler om at mødes før selve festen,” fortæller Gitte, som ser det som en mulighed for at lave aftaler med andre af festens gæster om eksempelvis at spise sammen inden festen.

Det kan være at aftale at booke bord på en restaurant eller åbne sit hjem for en fællesmiddag eller mulighed for samkørsel.  

Festen er på SKAAL

I København er det ølbaren SKAAL på Kultorvet, der huser festlighederne nytårsaften. 

“Man skal bare tilmelde sig og så komme. Vi laver ølbaren om til et festlokale med dansegulv, DJ og gode drinks i baren. Denne aften er det kun Mingler, der er til fest. En lukket fest for singler,” fortæller Gitte og fortsætter:

“Det her er festen, man gerne vil med til. Det her er festen, man gerne må give sig selv. En oplevelse. En gave. Vi er klar til at tage imod dig. Det bliver et brag af en aften.”

JA-hatten

Ifølge Gitte Ellegaard er det den dejligste aften, hvor alle hjemmefra har besluttet sig for at have JA-hatten på, og den hat elsker hun.

“Vi har alle siddet så meget hjemme de sidste par år og trænger til at komme ud. Vi må tænke hver især, at det er noget, vi gør for os selv. En aften, hvor det handler om mig. Ud at møde nye mennesker,” siger hun.

Til det store nytårsbrag er det hele arrangeret, og der kommer endda nogle og rydder op.

Du skal blot tage beslutningen om, at du gerne vil møde nye mennesker. At der skal være fest, og at du da skal med. 

Gitte hører hvert år fra tidligere gæster, som gerne vil med igen, og fra gæster, som har mødt hinanden til festlighederne.

Nu er de bedste venner eller danner måske par. 

“Som jeg altid siger… Dét at bringe mennesker sammen og lave fællesskaber er det, jeg holder så meget af. Og hvilken aften er federe at gøre det på end selveste nytårsaften?” lyder det fra Gitte.

Hun lover, at det bliver en god fest og en skøn måde at hoppe ind i det nye år på.

Billetsalget er godt i gang, og billetter til kvinder er allerede udsolgt.

Er du mand og vil med til Minglr-nytårsfesten, så klik ind forbi www.minglr.dk og www.nytaar.com.

Hvad: Minglr-nytårsfest
Hvor: SKAAL, Kultorvet 11, København K
Hvornår: 31. december 2022 klokken 21.30-03.00

Del artikel

Andre læser også