Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom smerterne til livs med akupunktur hos AkuGraf

Af Jakob

Akugraf - Akupunkturklinik i Aalborg

Akupunktur er en førende alternativ behandling. Behandlingen virker mod mentale sygdomme, muskelspændinger, allergi og generelle fysiske og psykiske skavanker. AkuGraf er en akupunkturklinik beliggende i Aalborg, og med deres behandlinger og priser, så må vi sige, at det er ihvertfald køreturen værd!

Annoncørbetalt indhold leveret af Akugraf

Akupunktur i Aalborg

Akupunkturklinikken AkuGraf i Aalborg drives og ejes af akupunktør Michael Larsen, som har styr på sin teori og metode for behandlingerne. Hans klinik er RAB-godkendt, han er medlem af sygeforsikringen Danmark, og sessionerne varer 60 min. Vi kan love dig for, at sessioner så lange til priser så små er svære at støde på! 

Michael kombinerer de traditionelle kinesiske metoder med moderne teknikker for at imødekomme alle behov. Fokus ligger på, at stimulere kroppens egen evne til at helbrede sig selv ved hjælp af tynde og sterile nåle, der indsættes udvalgte steder på kroppen. 

Akupunktur mod migræne, angst og rygsmerter er bare nogle af de mange skader, Michael kan behandle med stor succes. Akupunkturens virkning er dokumenteret for at være effektiv og vedvarende.

Alternativ behandlingsform

Fra at gå til en ukendt tradition til at blive praktiseret i hele verden. Praksissen er blevet så populær, at hver fjerde dansker benytter alternativ behandling, og får akupunktur mod hovedpine og migræne, depression, smerter i ryggen eller til behandling af tennisalbue.

Akupunktur betragter den menneskelige krop som en helhed, og bliver derfor behandlet som en helhed. For at genoprette kroppens energibalance bliver nålene placeret strategisk for at signalere til kroppen, at her skal den løsne op for en blokering, så energien kan komme fri og kroppens balance optimeres.

Akupunktur mod svimmelhed og søvnløshed

Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsmetode mod både psykiske og fysiske lidelser. Det er også den ideelle behandling til dem, der gerne vil undgå piller og lignede medicin. Akupunktur som behandling blev først anerkendt i den vestlige verden i 1970’erne, men anbefales i dag af læger, fysiologer og andre sundhedsfaglige fagfolk.

Michaels tilgang er at frigøre blokeringer inde i kroppen, og styrke kroppens egne ressourcer ved hjælp af akupunkturnåle og blide tryk. Vælger man at behandle sin stress med akupunktur, så anvender Michael også samtaleterapi i kombination af akupunkturbehandlingen for at opnå de bedste resultater.

Tiden med smerter og skavanker er slut! Livet er for dyrebart til at vende det blinde øje til effektiv behandling hos AkuGraf. Gør dig selv og din krop en tjeneste, og kontakt Michael allerede i dag! Det vil du ikke fortryde!

Del artikel

Andre læser også