ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kult-event klar med flere datoer: Kom til Strik & Drik med kendte kvinder

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Strik & Drik
Foto: PR, Strik & Drik

Nu kan du godt finde strikketøjet og det gode humør frem, for et kult-event, der involverer både strikketøj og drinks er klar med flere datoer.

Der er således endnu en gang lagt op til et par livlige arrangementer bestående af latter, strik, højt humør og rigeligt med drikke.

Som navnet måske afslører, så skal der til “Strik og drik” både strikkes og drikkes, og det bliver i selskab med to inspirerende kvinder.

Rift om billetterne

Danmarks sjoveste livsstilsekspert, Christine Feldthaus, og strikkeikonet Lærke Bagger har været værter for flere Strik & Drik-events, hvor billetterne er gået som varmt brød.

Nu har de tilføjet flere datoer og er igen klar til at rykke ind på Bremen Teater.

Der inviteres til en aften fyldt gode grin og sandfærdige anekdoter fra de to hovedpersoners livshistorie.

Foruden at være Danmarks strikkeikon har Lærke Bagger udgivet en bog, som giver alle de bedste tips til teknikker og strikketrends, samt 15 unikke strikkeopskrifter.

Lærke Bagger strikker alt fra gallakjoler til strømper, og det foregår primært i strålende farver til både børn og voksne.

Sammen med Lærke Bagger optræder livsstilseksperten Christine Felthaus, som du måske genkender fra de første episoder fra DR’s livsstilsprogram “Kender Du Typen”?

Christine Felthaus arbejder i dag med kommunikation og er en eftertragtet foredragsholder med en bred viden om livsstil.

Det kan du glæde dig til

Tag dit strikketøj under armen, og gør dig klar til en aften, hvor de to kvinder fortæller anekdoter med en god portion humor og kloge ord om livet.

Lærke Bagger og Christine Felthaus fortæller om deres udgivede bøger og kårer aftenens mest fejlbehæftede strikketøj, og der er næsten garanti for, at ingen glas vil stå tomme, for et vigtigt punkt på agendaen afslører, at rigelige mængder hvidvin skal skylles ned.

Herlighederne foregår på det ikoniske Bremen Teater, og der er stadig billetter at få til datoerne 9. maj og 8. juni.

Billetterne koster 320 kroner inklusiv gebyr.

Læs mere og køb billet her.

Hvad: Strik & Drik
Hvor: Bremen Teater
Hvornår: 9. maj og 8. juni kl. 19

Del artikel

Andre læser også