Kom til vild pop up-middag: Trøffel til forret, hovedret og dessert
Hvis du har en vaskeægte trøffelgris i vennekredsen, er det nu, du skal tippe vedkommende om en middag, han/hun ikke må glip af.
En hyldest til de hvide og sorte trøfler
Tirsdag den 26. marts inviter den italiensk/nordiske gourmetrestaurant Brace i Teglgårdsstræde nemlig på en middag skræddersyet til byens trøffelhelte.
Anledningen er, at det lige nu er højsæson for hvide trøfler, mens de sorte trøfler takker af i slutningen af marts.
Køkkenchef Nicola Fanetti, der tidligere har styret køkkenet på Michelin-klassikeren Era Ora, komponerer en menu med den legendariske delikatessesvamp i alle afskygninger: Knust, høvlet, syltet og sågar i desserten.
Læs også: Her er Københavns bedste italienske restauranter
Slut af med en omgang trøffel-is
Menuen står på friteret kartoffel med karamelost og vintertrøffel, æg med vilde urter og trøffel, ravioli med ristet ramsløg og trøffel, grillet oksekød med trøffel og ikke mindst trøffelis med hasselnødder og balsamico.
Alle trøfler i menuen er økologiske og leveres af firmaet Tuber Truffle.
Prisen for den overdådige trøffelmenu er 595 kr. pr. person, og hvis du vil have en skræddersyet vinmenu oveni hatten, skal du slippe 995 kr.
Læs også: 8 nye restauranter du skal kende i København
Hvad: Truffle Tuesday
Hvor: Restaurant Brace. Teglgårdsstræde 8A, 1452 København K
Hvornår: Tirsdag den 26. marts 2019
Hvor meget: 595 kr. pr. person
Hvordan: Mere info og billetter via dette link