Kommer til København: Coca Cola lancerer automat med 117 forskellige smage

Skrevet af: Redaktionen

Hvis du elsker at eksperimentere med din sodavand, så vil du elske den nye Coca Cola Freestyle automat.

Coca Cola, Sprite, Fanta og mange andre med adskillige lækre kombinationer af smage.

Nu har du chancen for at prøve et væld af nye læskedrikke, når fire udvalgte biografer i København, Sønderborg, Esbjerg og Aarhus introducerer den nye Coca-Cola Freestyle drikkeautomat.

Det skriver Coca Cola i en pressemeddelelse.

Med Coca-Cola Freestyle får du muligheden for at vælge mellem hele 117 forskellige smagsvarianter – heraf 73 uden sukker – fordelt på otte forskellige Coca-Cola brands.

Langt størstedelen af smagsvarianterne findes ikke andre steder på det danske marked, men fås kun i Coca-Cola Freestyle drikkevareautomaten.

Ingredienserne til de forskellige drikkevarer opbevares separat og blandes først i det øjeblik, man vælger sin drik. Dermed får man en helt frisklavet drik, der er lavet perfekt hver eneste gang.

117 gode grunde til at tage i biografen

Med den nye Coca-Cola Freestyle drikkevareautomat får danskerne flere valgmuligheder og smagsoplevelser end nogensinde før – og 117 ekstra gode grunde til at tage i biografen.

”I Coca-Cola Danmark og hos mange af vores kunder har der længe været et brændende ønske om at få Coca-Cola Freestyle til Danmark.

Det er helt fantastisk at kunne tilbyde de danske biografgængere så mange forskellige valgmuligheder, der ikke findes andre steder i Danmark – fra forskellige varianter af Coca-Cola, Fanta og Sprite til helt nye Fuze Tea smagsvarianter,” siger Kristoffer Sonne, chef for kommercialisering hos Coca-Cola i Danmark.

Det er fire biografer, der i første omgang giver danskerne mulighed for at prøve de mange nye drikkevarer.

Det drejer sig om biograferne CinemaxX i Århus og København, Nordisk Film Biografer i Esbjerg samt Kinorama i Sønderborg.

Her kan du prøve Coca-Cola Freestyle:

  • CinemaxX, Fisketorvet, København
  • Kinorama, Borgen, Sønderborg
  • Nordisk Film Biografer, Broen, Esbjerg
  • CinemaxX, Bruuns Galleri, Aarhus

Fakta

  • Coca-Cola Freestyle indeholder nogle af verdens mest populære drikkevaremærker: Coca-Cola, Sprite, Fanta og Fuze Tea, som blandes på helt nye og lækre måder
  • Coca-Cola Freestyle tilbyder nye smagsvarianter som fx Coca-Cola Lime, Coca-Cola Orange, Coca-Cola Zero Cherry, Fanta Peach, Fanta Raspberry, Fuze Tea Strawberry og mange andre
  • Mange af smagsvarianterne findes slet ikke på flaske eller dåse – og kan ikke købes
  • 73 af de 117 forskellige drikkevarer er sukkerfri