Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kontor eller erhverv i København? Sådan sikrer du smitteforebyggende rengøring

Af Redaktionen

Har du din egen virksomhed og er du som så mange andre virksomhedsejere usikker på, om den rengøring der finder sted i din virksomhed egentlig er tilstrækkelig i forhold til at undgå eventuelle smittespredninger?

Junglen med nye love og regler hver dag

Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad man efterhånden skal gøre og ikke gøre når man er virksomhedsejer den dag i dag. Det er derfor også vigtigt at huske at man ikke selv kan klare alting alene.

Du kan måske mene at du har helt styr på din erhvervsrengøring, men der er efterhånden dagligt nye restriktioner og regler der bliver udarbejdet for at rengøringen virker smitteforebyggende, og det kan derfor være en stor fordel at lægge dette ansvar fra sig.

Brug din energi hvor du er bedst selv

Som virksomhedsejer er du nok allerede opmærksom på at det ikke er dig selv der skal stå med alle arbejdsopgaverne i det daglige. Du ved det er nødvendigt at uddelegere, for der er bare noget man er bedre til end andet, og derfor bør man også fokusere på at bruge sin tid og energi på det man er bedst til.

Med professionel rengøring af din virksomhed, sikrer du dig at du får klaret rengøring indenfor den hurtigste tid, på den mest effektive måde og på det rigtige udstyr og håndtering.

Det er dig der vælger

Det kan derudover blive klaret når det passer ind på din arbejdsplads. Så hvis dine i forvejen ansatte er til stede i tidsrummet 8-16, så vil det kun give mening at rengøringen ikke kommer og forstyrrer og i stedet først gør rent, når alle er gået hjem. Det er dig der vælger, så det passer ind i dit kram.

Del artikel

Andre læser også