Kontorindretning er vigtigt i en storby

Skrevet af: Martin Jørgensen

Et kontor i en storby er ofte, måske lidt misvisende, ikke særligt store. Det skyldes at huslejen er høj, så man er som virksomhed nødt til at indrette sig, så man får det bedst mulige ud af pladsen.

Men kontorindretning for erhverv er ikke det helt store problem, hvis man blot tager sine forholdsregler og tænker kreativt.

Uanset om du skal indrette et kontor til få personer, eller om du har brug for at indrette et stort kontor med mange medarbejdere, så er der et hav af muligheder for at skabe et fantastisk arbejdsmiljø.

Tænk muligheder ind i rummet

Når man indretter et kontor, så er det vigtigt at man ikke bare indretter efter at skulle have et sted at sidde og så er det, det.

I dag har man også behov for at have et eller flere mødelokaler, hvor man kan trække sine kunder ind, for at skabe en god stemning, væk fra resten af virksomheden.

Det er også vigtigt at indrette med nogle rekreative områder, hvor dine medarbejdere har mulighed for at sætte sig og spise frokost, eller være sammen med hinanden, uden alt skal handle om arbejde.

Dine medarbejdere skal trives

Hvis dine medarbejdere trives, så skaber et resultater for din virksomhed, fordi en glad medarbejder har en helt anden indstilling til arbejdet og sin arbejdsplads.

Det betyder i det store hele at når du laver din kontorindretning, så kan du tænke kroner og ører i det lange løb, fordi din indretning kan påvirke dine medarbejdere.

Tænk over det gode indeklima

Indeklima er mange ting og et ordentligt indeklima er også en del af den gode kontorindretning.

Her skal du tænke på hvordan du opstiller skriveborde i forhold til vinduer, aircondition og især hvordan du bruger planter og andet friskt og grønt til at skabe et godt klima for dine medarbejdere.