Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kosttilskud skal vælges ud fra formål

Af Annoncør

Kosttilskud findes i mange afskygninger. Det findes i form af pulver, kapsler, piller m.m. Hertil er de mange tilskud også lavet med henblik på forskellige formål. Derfor vil det bestemt ikke være alle kosttilskud, der giver mening at tage.

Hvis du har gjort dig tanker om at supplere din kost med et tilskud, skal dette derfor vælges ud fra formålet. F.eks. giver det mening at tage et kosttilskud til kvinder med PMS, hvis du i virkeligheden har brug for et kosttilskud til din hud eller dit hår.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nordic Consumer Health Danmark

De fleste kan finde et passende kosttilskud

I og med, at der er rigtig mange kosttilskud at finde på det danske marked, kan du naturligvis også finde tilskud, der harmonerer med dit formål. Det gør sig gældende, uanset hvad formålet. Det er nemlig kun ganske få formål, du ikke kan finde kosttilskud til.

At der er stor forskel på dem, vidner dog også om, at det er afgørende, at du vælger med omhu blandt dem. Gør du ikke det, er der en risiko for, at du køber et kosttilskud, der ingen effekt har – eller i hvert fald ikke den effekt, du ønskede, at det skulle have.

Ikke alle kosttilskud er effektive

Det er meget vigtigt, at du er klar over, at det er de færreste kosttilskud, der giver en garanteret virkning. En stor del af dem giver en positiv effekt for de fleste, men det kan ikke garanteres. Det er selvfølgelig noget, du skal have med i dine overvejelser.

Til trods for, at et givent kosttilskud har fået mange gode anmeldelser mv., er det nemlig ikke sikkert, at du oplever samme effekt. Det kan der være mange grunde til, men det er vigtigt at huske. Heldigvis oplever langt de fleste, at deres kosttilskud har en positiv effekt for dem.

Det er tilskud – ikke erstatninger

Rigtig mange tror, at de kan skære ned på deres kost, hvis blot de tager et tilskud. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet. Der er nemlig tale om tilskud – og ikke erstatninger. Skal et tilskud have optimal effekt, skal det derfor suppleres med en god og varieret kost.

Desværre er der mange, der tror, at et kosttilskud kan afløse sund kost. Det er dog ikke tilfældet. Spiser du ikke sundt og varieret, vil du derfor ikke få et optimalt resultat, ved at tage kosttilskud. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at gøre.

Del artikel

Andre læser også