Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kreative måder at invitere til barnedåb på

Af Annoncør

Danmark er et land fyldt med traditioner. De fleste af dem er traditioner vi alle sammen elsker og holder i live, ved at gentage dem ned igennem generationerne. Der er dog nogle traditioner der godt kunne trænge til noget fornyelse. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Prikogstreg.dk

Ikke sagt at vi skal afskaffe disse traditioner, men at det er okay at tænke kreativt når det kommer til nogle af dem. For eksempel når det kommer til barnedåbsinvitationer, så kan man gøre det på mange andre sjove måder, end det traditionelle kort. I denne artikel får du derfor et par kreative idéer, som du er mere end velkommen til at bruge, hvis du står og skal invitere dine nærmeste til barnedåb.

Lav en video

En kreativ, personlig og sjov måde man kan invitere folk til barnedåb på, er ved at lave en video. Hvad videoen skal indeholde er helt op til dig og din kreativitet, men et eksempel kunne være at filme baby der sidder i sin stol og kigger ind kameraet, mens far lægger stemme til. Det er kun din fantasi der sætter grænsen. Når filmen er klippet færdig, kan I lægge filen over på en USB-nøgle, lyseblå eller lyserød, som i så sender til jeres familie og venner, samt andre inviterede, sammen med et lille kort der forklare hvad de skal gøre.

Skriv en sang

Et andet kreativ bud kunne være at skrive en sang der er formet som en invitation. Når sangen er skrevet, kan man finde et studie, man kan leje sig ind i, og indspille sangen. Sangen kan, ligesom med videoen, efterfølgende lægges over på en USB-nøgle, lyserød eller lyseblå, og herefter sendes til dem man vil invitere, sammen med et kort eller en post-it-seddel, hvor der står ”Spil mig”. 

Hvis man har meget overskud og er rigtig kreativ, så kan man også kombinere disse to idéer og lave en sød og sjov musikvideo, som med garanti vil bringe grin og smil i familien og blandt vennerne. Det er dog en stor omgang, så man skal gøre op med sig selv, hvor professionelt udtryk man vil have. Hvis man er ligeglade med det, kan man snildt lave alle optagelser på en smartphone.

Del artikel

Andre læser også