Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Krebs og banko: Urban byoase inviterer til den ultimative sensommeraften

Af Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto
Arkivfoto

Krebs og banko er hver især to fantastiske ting, så man forestiller sig ikke, at det kan gå helt galt, hvis man kombinerer dem.

Og det gør de faktisk på BaneGaarden i Sydhavn om et par uger, når de inviterer til en ualmindelig hyggelig aften.

Foto PR

Gode præmier på spil

BaneGaarden har sat sig for at fylde hele den grønne oase med fest og farver og to af de events, de har haft størst efterspørgsel på i juli måned:

Banko og krebsegilde.

De slår nu derfor de to sammen til ét stort event, hvor I skal have det sjovt og forhåbentligt se kilometer-lange borde fyldt med først bankoplader og efterfølgende krebsegilde.

Der er plads til op til 500 gæster, så tag endelig alle dine bedste venner med.

Arrangementet foregår torsdag d. 25. august fra kl. 17.30, og der bliver lagt ud med banko med gode præmier og overraskelser i vente.

Herefter skal du bare iføre dig hat og hagesmæk, sørge for at tanke op på drikkevarer og sætte dig til rette til BaneGaardens største krebsegilde nogensinde.

Gildet starter med en krebsefortælling fra Fiskerikajen, og til de røde venner bliver der serveret surdejsbrød fra PERRON, pisket smør, dip, grøn salat og kartoffelsalat

Inkluderet i billetprisen på 395 kroner er bankoplade, bankospil inklusiv præmier, den store krebsemiddag (600 g krebs per person) og selvfølgelig krebsehat- og hagesmæk.

Drikkevarer kan købes i baren på aftenen og de garanterer rigeligt af det hele – også snaps, hvis du er til den slags ballade.

Hvad: Krebs og banko
Hvor: BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV
Hvornår: Torsdag d. 25. august fra kl. 17.30. BaneGaarden forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis det danske sensommervejr ikke arter sig
Hvor meget: Billetpris: 395 kr.
Hvordan: Læs mere og køb billet lige her

Del artikel

Andre læser også