Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Et besøg værd: Her kan du krydre julehandlen med god mad og møde julemanden

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Mangler du stadig at få købt årets julegaver til familie og venner?

Og orker du ikke at kæmpe dig ned ad Strøget sammen med tusindvis af andre?

Så kan det være en god ide at tage en smuttur til Lyngby, hvor alle julens indkøb kan klares i Lyngby Storcenter – og der er endda også sørget for hyggelige juleaktiviteter og god mad.

Hils på julemanden

Tager du ungerne med, vil det helt sikkert vække begejstring, at de kan se julemandens hus hver dag i centret, og i weekenderne kan de sågar hilse på selveste julemanden og fortælle ham, hvad de ønsker sig i julegave.

Der er dog desværre sket det, at fem af julemandens frække nisser er blevet væk, og han har brug for hjælp til at finde dem, så alle artige børn kan få deres julegaver i år.

Derfor kan børn og deres voksne begive sig ud på nissejagt i centret.

Man skal blot tage en flyer i Informationen, Pakkeværkstedet, ude foran nameit, ved Paw Sko eller på Globetorvet, og herefter kan man se, hvordan man finder nisserne.

Når man afleverer sin flyer i Paw Sko efter endt nissejagt, modtager man en lille slikpose som tak for hjælpen og deltager i den ugentlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Lyngby Storcenter.

Pak gaverne ind i Pakkeværkstedet

Mens julemusikken spiller i centret, kan du købe gaver til alle lige fra familiens yngste til bedstemor og bedstefar, og vil du gerne have klaret indpakningen, inden du kommer hjem med overraskelserne, er der råd for det.

Lyngby Storcenter har nemlig sørget for et smart pakkeværksted, hvor du frem til jul kan pakke alle dine julegaver ind ganske gratis.

Der er forskelligt gavepapir, gavebånd og til-og-fra-kort til rådighed, og hver weekend frem til jul kan du få hjælp til at pakke dine julegaver ind af centrets dygtige julepersonale.

Når du med god samvittighed kan sige, at alle gaver er købt og indpakket, kan du belønne dig selv med et godt måltid på Madtorvet.

Her er dømt streetfood-stemning, og flere spisesteder står klar med lækkerier, som kan indtages på barstole ved disken eller ved de opstillede borde og bænke.

Vind fede præmier

Det kan anbefales at downloade Lyngby Storcenters app PLUS+.

Har du appen, kan du helt frem til juleaften kan du vinde præmier i centrets gavekran.

Gavekranen står på Madtorvet på Store Torv, og du kan vinde blandt andet gavekort til centrets butikker, nøgleringe, slik og andre fede overraskelser.

Også i Julegaveboksen har du mulighed for at vinde gaver hver dag.

Den populære gaveboks står ved Informationen, og du kan prøve lykken, hvis du henter Lyngby Storcenters PLUS+ app og indløser 10 point.

Hvis du rammer det magiske tidspunkt, er du den heldige vinder af julegaven i boksen.

Lyngby Storcenter holder åbent hver dag til og med 23. december, og du kan juleshoppe fra klokken 10 til 20 alle dage.

Se mere på lyngbystorcenter.dk.

Hvad: Juleshopping og hyggelige aktiviteter
Hvor: Lyngby Storcenter, Kgs. Lyngby
Hvornår: Hver dag frem til jul

Del artikel

Andre læser også