MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kun i København: Mor med baby stopper trafikken – og hjælper gæs over vejen

Af André Bentsen
Dagens helt er en ung mor på Amager, der følger en stribe gæs over vejen - og til sidst får lidt hjælp fra politiet. Foto: Patrick Michael
Dagens helt er en ung mor på Amager, der følger en stribe gæs over vejen - og til sidst får lidt hjælp fra politiet. Foto: Patrick Michael

Der findes næppe en København, som uanset alder, ikke har set plakaten med det danske politi, der stopper trafikken for at hjælpe en lille andefamilie over vejen.

Selvom der til sidst er en politibil med blå blink involveret, var det nu ikke Lars Betjent, men en mor med en baby, der tirsdag genskabte situationen på Christianshavn.

Her går hun hen over den flersporede vej kun bevæbnet med et smil og en baby, og holder trafikken tilbage, mens en familie af vraltende gæs kæmper sig hen over vejbanerne.

Patrick Michael fangede situationen på film.

“Der er ikke nogen dybere årsag til, at jeg filmede, andet end jeg bare kom forbi og observerede den unge mor være meget opmærksom på den store flok af gæs, der holdt til på græsplænen, fortæller han til MigogKbh.

“Så da hun fulgte den første familie over gaden – med sin egen ‘unge’ i favnen, tænkte jeg bare, det kunne være fint at filme. Det var jo en supersød gestus – også at politiet lige hjalp lidt til, siger Patrick Michael, der ikke kan sige noget om, hvorvidt hun hjælp flere gæs over vejen ved Christmas Møllers Plads.

Del artikel

Andre læser også