Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Kun i to dage: Vesterbro-bar popper op som restaurant i Kødbyen

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Pxhere
Foto: Pxhere

Riesen er ikke kun navnet på en tysk chokoladekaramel med nogle usædvanligt cheesy reklamer.

Det er også en lille, men særdeles populær, bar på adressen Oehlenschlægersgade 36 i København.

Weekend efter weekend er Vesterbro-baren fyldt til bristepunktet med feststemte københavnere, mens lækker musik leveres af live-bands eller lokale DJ’s, og våde varer langes over disken.

For en kort stund udvider Riesen nu med et spisested, når de i to dage popper op i Kødbyen.

Læs også: Pizza og cocktails: Ny pizzajoint ved Kødbyen laver en “Kevin Bacon”

Østers og onglet

Det sker onsdag 15. maj og torsdag 16. maj, hvor du for 475 kr. kan få serveret fem retter på Bistro Riesen.

Der lægges ud med tarte flambee i klassisk Alsace-stil, og herefter er der bl.a. østers og onglet (også kaldet oksenyretapper) på tallerknerne.

Menuen ser således ud:
Tarte flambee
Østers på tre måder
Grønne asparges med æggecreme og vesterhavsost
Kammusling med smørsovs
Onglet og kalvespidsbryst med rødvinssauce
Mazarinkage med nutellaskum

Du kan ankomme fra kl. 17 begge dage, og torsdag er det en god ide at være i festhumør.

Her spiller musikken nemlig lidt højere, og der er mulighed for at købe cocktails efter middagen frem til kl. 01 – og så kan man jo passende tage på Riesen Bar og feste videre.

Køb billet til onsdag her og torsdag her.

Hvad: Bistro Riesen pop-up
Hvor: Slagtehusgade 5C, København V
Hvornår: 15. og 16. maj 2019
Hvor meget: 475 kr.
Hvordan: Se mere på Facebook

Læs også: Helt vildt lækkert: Cocktailbar har specialiseret sig i champagne-cocktails

Del artikel

Andre læser også