MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kvalitetstid sammen

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Hverdag og kvalitetstid går ikke altid hånd i hånd, for arbejdsopgaver, der skal klares, madpakker, der skal smøres, og køleskab, der skal fyldes op, ender med at tage meget af tiden. Når først hverdagsopgaverne er ordnede, er der ikke meget energi tilbage. Kvalitetstid er sundt for ethvert forhold, men det kommer ikke af sig selv. Man skal sætte tid af til det, og være enige om, at det er det, der skal være i fokus. I kan derfor med fordel tage på et Spaophold i Danmark og sætte en weekend af til at pleje jeres forhold og lade hverdagstravlheden blive derhjemme.

Tag fri et par dage

Med et spaophold i Danmark sikrer I jer, at I kommer væk fra jeres vante omgivelser og travle hverdag. Her har I de perfekte rammer til at forkæle jer selv og jeres forhold, og I får en lille ferie væk fra hverdagen. For mobiltelefoner, der bimler, og computere, der lyser op, fjerner hurtigt opmærksomheden fra alt andet. Sørg derfor for at have fri de dage, I har sat af til at være sammen. Ikke kun fri fra arbejde, men også fri fra venner, veninder og familie, der skriver til jer. Hverdagsrutinerne kan hurtigt komme til at fylde, hvis I bliver i jeres vante rammer, så tag derfor væk fra jeres bolig. 

Overvej tiden

Nogle mennesker foretrækker at nyde deres fridage på sofaen, andre foretrækker at komme ud i naturen og få bevæget sig. Inden I tager afsted, kan I tage en snak om, hvad I ønsker at bruge tiden på. Afstem forventninger, så I begge ved, hvad den anden forventer, og så I begge får jeres behov opfyldte. Overvej, om byen har museer, butikker, gåture eller andet, så I har noget at bruge tiden på, hvis I får lyst til at komme ud under jeres spaophold i Danmark. Det behøver ikke tage meget energi, for det vigtigste er, at I bruger tiden sammen. 

Udnyt køreturen

Køreture kan være både lange og kedelige, og det er ikke altid den bedste måde at starte turen på. Undersøg derfor, om der er noget på vejen, I har lyst til at se. Danmark byder både på mange flotte kirker, gåture og små, fine byer, og det kan gøre køreturen hyggeligere for jer begge to. Smør en god madpakke eller tag en termokande med kaffe med, og lav et stop på vejen dertil. Det kan være, at I skal køre nogle små omveje for at komme til jeres spaophold i Danmark, men hvis det gør køreturen hyggeligere, er det det værd.

Del artikel