MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lån nemt via mobilen med KreditNU

Af Annoncør

Annonce

Det har aldrig været nemmere at låne penge online, og i dag har du et væld af lånemuligheder på din telefon. Det eneste, du skal gøre, er at åbne mobilens browser og så kan du vælge imellem masser af forskellige mobil- og SMS-lån i alskens lånestørrelser og med forskellige løbetider.

Hos KreditNU kan du ikke optage et SMS-lån, men du kan til gengæld ansøge om en online kredit, der fungerer på samme måde som bankens kassekredit. Du har nemlig ikke nogen fast løbetid på kreditten, og du skal egentlig blot betale den månedlige rente, så har du forlænget kreditaftalen i en måned mere. Nemmere bliver det ikke.

Historien om SMS-lån

SMS-lånet eksisterer ikke rigtig mere i dag. Det skyldes nemlig, at smartphonen har gjort det meget nemmere at ansøge om lån. De gamle SMS-lån var karakteriseret ved, at man sendte en SMS med en kort tekst defineret af låneudbyderen – for eksempel lån 1000 kroner, og så blev der oprettet en låneaftale. De gamle SMS-lån krævede sjældent en kreditvurdering, og du kunne derfor være sikker på, at du ville få dit lån godkendt.

SMS-lånene var dog også karakteriseret ved, at du ikke kunne låne et særlig stort beløb, ligesom du også havde en rigtig kort betalingsperiode. De blev derfor oftest brugt af folk, der lige stod og manglede et mindre beløb sidst på måneden.

Fordelen ved nye digitale lån

I dag er SMS-lånet som sagt mere eller mindre et udgået produkt, og nye typer digitale lån er sidenhen kommet til. Disse lån er både billigere, har en mere fleksibel løbetid, og så kan du få pengene udbetalt på rekordtid, når du underskriver din låneaftale med NemID. Digitale lån er dog stadig relativt dyre sammenlignet med langfristede lån, til gengæld får du en væsentlig hurtigere ansøgningsproces, ligesom du heller ikke skal stå til regnskab for formålet med dit lån.

Dette skal du være opmærksom på, inden du låner

Inden du ansøger om et digitalt lån, bør du sætte dig grundigt ind i lånemarkedet og ikke blot vælge den låneudbyder, som står øverst på sammenligningssiden. Der kan ganske enkelt være en masse penge at spare, hvis du gør dit forarbejde grundigt.

Når du skal vælge digitalt lån, bør du altid tjekke op på:

  • Den månedlige rente
  • ÅOP
  • Stiftelsesgebyrer og andre gebyrer

Derudover bør du også undersøge, om du er eventuelle opsigelsesvarsler, du skal være opmærksom på. Det kan i sidste ende nemlig koste dig en ekstra måneds rente, hvis du ikke har fået sendt et opsigelsesvarsel, inden du indbetaler restbeløbet på din online kredit.

Del artikel