MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lad batterierne op i Sverige

Af Annoncør

Denne tekst indeholder reklame

Trænger du til at lade batterierne op og komme væk fra hverdagens trummerum? I så fald bør du overveje at forkæle dig selv med et lille ferie, hvor du kan lade batterierne op og få fornyet energi. Et spaophold i Sverige er den perfekte getaway, hvis du og din kæreste har brug for en forlænget weekend. Sverige ligger ikke langt fra København, og tager I bilen, er det både hurtigt og bekvemt at køre hen til jeres destination. I Sverige har man en lang tradition for at pleje kroppen i afslappende kurbade. Hvis I skal helt ned i gear, er wellness i Sverige en oplagt måde at forkæle sig selv på. Blot to en halv times kørsel fra København ligger Varberg, hvor du finder hyggelige spa- og kurhoteller. Her kan du pleje krop og sjæl med lækre wellnessbehandlinger i form af blandt andet hudplejebehandlinger, spa og massage.

I Varberg finder du både det eksklusive spahotel Varberg Kusthotel og den historiske badeanstalt Kalbadhuset, hvis historie går helt tilbage til 1866. Når du har nydt en wellnessbehandling på et af byens to spa- og kurhoteller, venter der et væld af oplevelser i Varberg, som byder på strande i særklasse. Surfere fra nær og fjern strømmer til stranden Apelviken, der er et af Nordeuropas bedste steder at surfe. Der er også rig mulighed for at shoppe og spise i Varberg, der byder på designbutikker, hyggelige lokalbutikker, second hand-shops og kendte butikskæder. Du bør heller ikke snyde dig selv for et besøg på byens charmerende marked, hvor du hver onsdag og lørdag kan købe frisk frugt og grønt, blomster, tøj og meget andet. Hvis du bliver træt af at svinge dankortet, kan du nyde et lækkert måltid mad på en af byens mange restauranter. Regionen Halland er kendt som et af Sveriges bedste køkkener, og du bør derfor forkæle ganen med nogle af byens mange delikatesser.

Vær online på din ferie

Selvom du er på ferie og skal koble helt af, kan det være en fordel at medbringe sin computer eller tablet på ferien. På den måde har du mulighed for at tjekke de sidste mails, inden du går offline i Varberg. Du kan eventuelt vælge at få mobilbredbånd hos CBB. Med mobilt bredbånd har du et internet, du kan tage med dig overalt. Du får nemlig et SIM-kort, du kan sætte i din computer eller tablet, og så er du online. Det eneste, du skal være opmærksom på er, at du ikke kan benytte dig af dit mobile bredbånd i udlandet. Når I krydser grænsen til Sverige, må du altså slukke din tablet og koncentrere dig om rollen som copilot på køreturen.

Der er mange fordele ved mobilt bredbånd. Ikke nok med at du kan være online, hvor og hvornår du ønsker, så kan du også dele internetforbindelsen med din familie. Når du befinder dig hjemme, slipper du samtidig for en router og forstyrrende ledninger, der skal gemmes væk. Ligesom du heller ikke skal bekymre dig om installation. Prisen på dit abonnement afhænger af mængden af data, du bruger. Derfor er det en god idé at overveje, hvor stort et behov du har. Du risikerer nemlig at betale en stor sum for en mængde data, du måske slet ikke har brug for.

Er du en del af en stor familie, der alle har behov for at være på nettet på samme tid, bør du dog overveje, om mobilt bredbånd er den rette løsning for dig. Det kan nemlig have indflydelse på hastigheden, når flere personer benytter sig af den samme forbindelse. Samtidig vil I højst sandsynligt komme til at bruge en stor mængde data, hvis I alle streamer film og serier.