Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lad din have blomstre med smukke farver

Af Annoncør

Det er et fryd for øjet, når der står blomster i smukke farver i haven. Det er både en fordel for dig, men det er bestemt også en fordel for de insekter der mere ller mindre alle mangler diversitet og masser af beplantning i hele verden. Der findes blomster der kan blomstre mere eller mindre året rundt, stauder, roser og smukke buske der kan give kulør på dit udeliv. Du har mere eller mindre frit valg når det kommer til havedokarationen. Du kan allerede nu gøre klar til gøre klar i haven til de kommende blomster der skal stå flot i løbet af året. Klik her og find frem til den beplantning og dekoration du ønsker i lige præcis din have. Nyd din have til fulde hele året rundt og plant masser af blomster af blomster allerede i dag. 

Blomster i haven kan skabe personlige rum 

Du skal finde den indretning i haven med beplantning som gør dig glad. Skab dit eget personlige rum og skab oaser der er med til at give glade og ægte solstrålehistorier. Du kan indrette haven som et ekstra rum, som du kan bevæge dig rundt i i tide og utide året rundt. Med den rette indretning i haven, kan du skabe plads til alle de aktiviteter som du sætter pris på, både til glæde for dig, din familie og besøgende samt insekter. Have planter har forskellige behov og vokser forskelligt. Derfor er det vigtigt at du sørger or at finde de helt rette planter til dit uderum. 

Det er dig der skal styre planteshowet i haven 

Der vil i den frie nature, ikke være mange steder hvor der ikke er planter. Her er det den stærkeste der overlever og vokser der hvor der er de bedste betingelser. I din have er det dig der styrer showet. Du kan luge ud, plante og sørge for, at det er lige præcis de planter som du syntes du vil have stående der gør sig gældende. Når det er dig der har ansvaret, så skal du også sørge for at give blomsterne de bedste forudsætninger for god vækst. Sørg for at bunden giver den rette næring og sørg for at sætte de rette planter ved siden af hinanden og pas på dem. 

Del artikel

Andre læser også