Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Åbent for fremvisninger: Flyt ind i lækre nye boliger i det skønneste naturområde

Af Johanne Damgaard

Er du på udkig efter et helt nyt og rummeligt hjem i nærheden af Københavns pulserende byliv?

Så bør du tage et kig på de arkitekttegnede liebhaverboliger, Natursøhusene i Allerød, 3540 Lynge.

Her lander du nemlig midt i et naturområde med udsigt til det smukkeste sølandskab, hvor en køretur på blot en halv time kan få dig direkte ind til centrum af København.

Der er ikke noget som at kunne trække sig tilbage, når du rammer dit hjems trygge omgivelser, men stadig at kunne bruge alle de tilbud, som følger med at bo i Danmarks dejlige hovedstad. Og dét kan du her.

Rift om boligerne

Natursøhusene består af 122 eksklusive Town Houses i to plan. Og i weekenden den 20. og 21. april 2024 bliver der åbnet for de første fremvisninger af boliger, så du kan få en endnu bedre fornemmelse af både husene og det fredelige og smukke omkringliggende område.

Men allerede nu er en tredjedel af husene blevet reserveret. Derfor er der ingen tvivl om, at når først det bliver muligt at komme til fremvisning – så kommer det til at gå stærkt.

Så måske bør du booke en personlig fremvisning hurtigst muligt, hvis du er interesseret?

Det kan du gøre lige her eller ved at skrive direkte til Lene på: LM@b2as.dk, så finder hun en tid, der passer dig.

Træd ud og tag naturen ind

Når du åbner døren i et af Natursøhusene, går du direkte ud i det smukkeste bakkede sølandskab. Her har du både muligheden for at få pulsen helt op og helt ned.

Hvad end du har brug for en spurt i bakkerne eller at trække stikket og sætte dig ved en af søerne med en podcast i ørerne, står området klar til at gribe dig.

Naturen er perfekt til at lufte både mountainbikes, løbesko og vandrestøvler. Og der er derfor rig mulighed for at dyrke din yndlingsmotion lige uden for din dør.

Du er således omgivet både af det grønne og det blå – og altid helt tæt på byerne og oplevelserne: Der er kun 8 minutter til Allerød, 10 km til centrum af Birkerød og 25 minutter til København.

Eksklusivt og nordisk

I langt de fleste af lejeboligerne får du fem store værelser – fire på 1. salen og et rummeligt køkkenalrum i åben forbindelse med stuen i stueplan. Der er også enkelte boliger med tre værelser på 84 til 94 m2 til dig, der gerne vil bo lidt mindre. Og du kan skræddersy det lige præcis, som det passer bedst til dig og dine behov.

Uanset om du drømmer om både et gæsteværelse og et hobbyrum, har brug for ekstra børneværelser, eller noget helt tredje, så er pladsen til det.

I Natursøhusene får du et lyst, eksklusivt og nordisk hjem med varme trædetaljer og hyggelige uderum.

Du bliver budt velkommen af lyse trægulve i eg i entréen, hvor der er plads til både sko og overtøj. Herefter kommer du ind i et rummeligt køkkenalrum, der forener spiseplads, køkken og stue i samme rum.

Her er der masser af lys og luft og plads til at samle familie og venner.

Bevæger du dig opad trappen, bliver du mødt af fire rummelige værelser med et smukt lysindfald og kig ud over den smukke natur, som husene er omringet af.

På både stueetagen og på 1. salen finder du et stilrent og moderne badeværelse i hvidt med væghængt toilet, brusekabine og god mulighed for opbevaring.

Udenfor er der både have og en afskærmet terrasse, så du kan slå dørene op og lukke naturen helt ind.

Og så får du altid enten altan eller en 50 m2 stor tagterrasse, hvor du kan nyde de lune forårsdage og lange sensommeraftener omgivet af luft, natur og udsigt. 

På natursoehusene.dk kan du udforske og opleve alle Natursøhusenes boliger og udsigter, og vælge lige præcis den bolig, du bedst kan lide.

Flyt ind fra januar 2025

Natursøhusene står færdige fra januar 2025, men du kan allerede nu sikre dig, at du bliver blandt de første, der skal flytte ind i de dejlige lejeboliger.

Hvis det lyder som lige den type lejebolig, som du har ledt efter, kan du nemlig allerede nu reservere en bolig ved at sende en mail til Lene på: LM@b2as.dk.

Reservationen gælder, indtil du har modtaget en fremvisning, og herefter har besluttet dig for, om det er noget for dig indenfor et par uger.

Du kan endnu ikke se alle boligerne, men i weekenden den 20. og 21. april vil det være muligt at få en fremvisning i en af boligerne. Det er både uforpligtende og gratis.

Book en personlig fremvisning her.

Del artikel

Andre læser også