Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Lær at forstå nutidens marketing-tricks, og øg din kundeskare

Af Annoncør

Teknologien er vores generations helt særlige revolution. Den har revolutioneret vores måde at arbejde på, vores forretningsstrategier og alt andet i vores liv. Og når det kommer til marketing, vælger flere og flere virksomheder at vinke farvel til tabloid-aviser og i stedet skifte over til effektive strategier online.

I denne artikel lærer vi dig noget om nogle effektive og essentielle marketingstrategier, og hvordan du skal forstå de nyere begreber, der dukker op. Det gælder nemlig om at hægte sig på, hvis man vil følge med konkurrenterne.

Annoncørbetalt indhold leveret af: TEXTA

Leadgenerering: Få kunderne hjem

Vi starter ved leadgenerering, der helt enkelt handler om at få flere kunder i butikken. Det store formål er at få dine kunder til at gøre noget bestemt. Derfor skal vi først lære at forstå, hvad et lead er. Her er der tale om en person, der udviser interesse for din virksomhed eller et produkt, som du tilbyder. Det kan eksempelvis være ved at tilmelde sig virksomhedens nyhedsbrev.

Leads er vigtige for at finde frem til den målgruppe, du beskæftiger dig med. Det giver dig nogle helt nye muligheder inden for kommunikation, hvor du bedre kan målrette den efter kundens behov og ønsker.

Men leadgenerering handler om at finde på måder, hvorpå du kan tiltrække folk. Du skal tiltrække nye kunder og få dem til at vise interesse for dit produkt eller din virksomhed.

Affiliate marketing

En anden marketingstrategi, som mange virksomheder i dag flittigt benytter sig af, er affiliate marketing. Her er der tale om flere parter, hvor du får mulighed for at betale for, at andre promoverer dit produkt.

Lad os sætte det mere simpelt op. Som virksomhedsejer kan du blive en del af et affiliate netværk. Her fremsætter du en provision, som en tredjepart vil få, hvis der bliver genereret salg hos dig. Du betaler altså kun tredjeparten, hvis det fører til et salg. På den måde får du skabt trafik til din platform gennem andre sider, der har meget trafik og kunder, der er interesserede i dine produkter.

Hele humlen om SEO

Hvis du før har arbejdet med marketing, er du med garanti stødt på SEO. Forkortelsen står for Search Engine Optimization, som er et udtryk for din sides synlighed i søgemaskinerne. Og vi kan lige så godt sige det, som det er: SEO er ikke noget, du blot kan arbejde med en enkelt gang og herefter holde din rangering ved lige.

Til gengæld er SEO en af de mest anvendte strategier for at skabe mere trafik og booste sit salg i dag. SEO går i sin enkelthed ud på at levere kvalitetsindhold på sine platforme, hvor der indgår nogle særlige søgeord, som du gerne vil rangere højt på, når potentielle kunder søger efter det i deres søgemaskine.

Ved at levere kvalitetsindhold, der har værdi for læseren, og hvor der samtidig indgår nogle bestemte søgeord, vil du komme til at rangere højere på eksempelvis Google. Det eksponerer din virksomhed for langt flere potentielle kunder, og det vil med garanti føre til langt mere trafik og en boostet omsætning.

Del artikel

Andre læser også