ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lær croquis i København

Af Annoncør

Måske har du besluttet dig for, at det er på tide, at du kaster dig over en ny hobby. Måske er du meget interesseret i kunst, hvorfor det kunne have særlig interesse at lære at tegne menneskekroppen i sin helhed efter et kort og umiddelbart indtryk. Uanset hvad dit udgangspunkt er, så vil det være muligt for dig at lære noget ved at bestille et kursus i croquis i København. 

Arrangér et kursus med andre

Lige netop denne kunstart kan være interessant for mange at afprøve. Derfor er det altså også en kunstart, der står til rådighed for de fleste, stort set uanset hvor meget eller hvor lidt erfaring man har. Hvis du derfor gå og tænker, at det kunne være interessant for dig og dine kammerater, din arbejdsplads, en skoleklasse eller lignende, så kan du bestille et kursus med en croquis model i København.

Dette er en god aktivitet at gøre samlet, fordi det som sagt kræver, at der vil stå en model. Det kan derudover også være interessant, fordi det handler meget om at tegne umiddelbare indtryk set fra forskellige vinkler. Derfor kan forskellige deltagere også ende med vidt forskellige tegninger.

Det er mere end bare nøgentegning

For nogle vil det mest interessante ved croquistegning måske være, at modellen er nøgen. Det giver nemlig en unik mulighed for at tegne en almindelig menneskekrop. Det er dog ikke det eneste ved denne kunstart, der er interessant for tegneren.

Det er nemlig også en øvelse i at skitsere ud fra egne iagttagelser. Modellen vil ændre sin position løbende, hvorfor der altså ikke er meget tid til at iagttage. Det åbner for meget umiddelbare skitser og kan altså være en god øvelse for tegnere af et hvert niveau.

Endelig kan det være en god måde at tegne et nyt motiv på. Det er ikke hver dag, man får denne mulighed som tegner.

Del artikel