MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nu kan du få landsdækkende ekspreslevering

Af Anders Sommersang

Mange danskere oplever lange leveringstider, når de sender en vare til virksomheder. Det vil Mini-Ekspress gøre op med. De er et professionelt firma, som er eksperter i kurertransport. De tilbyder både kurerkørsel i Danmark og Europa, så du hurtigt og nemt kan sende dine pakker.

Mini-Express har mange års erfaring med fragtopgaver. Derfor klarer de alle leverings- og kureropgaver for dig, når det skal gå ekstra stærkt. 

Landsdækkende ekspreslevering 

Når du har brug for ekspreslevering, er Mini-Express ideelle til at løse dine fragtopgaver. Deres dygtige vognmænd sørger for, at dit brev, dine pakker eller varer kommer trygt og ikke mindst hurtigt frem til den ønskede adresse.

Mini-Express er et landsdækkende firma, så de kører gerne ud til alle egne af Danmark. De kører sågar også kurerkørsel i Europa, så du hurtigt og sikkert kan få sendt dit gods eller lignende til udlandet. Du skal vælge Mini-Express, når tid og kvalitet er det vigtigste for dig.

Beregn din transportpris for ekspreslevering fra København

Kurerkørsel i hele Danmark og Europa

Tid betyder alt. Det ved de hos Mini-Express. Derfor er de specialister i at levere dine ting til tiden, uanset hvor eller til hvem. De tilbyder sågar kurerkørsel til Europa, så du hurtigt og effektivt kan servicere dine kunder. 

Du kan få løst alle dine fragtopgaver hos dem. De tilbyder muligheder inden for kurerkørsel til modtagere i Danmark og Europa, til erhverv. 

Der er altid en vognmand i nærheden af dig, der fragter din pakke med ekspresfart til modtageren. 

Ekspreskørsel til faste aftaler og hasteopgaver 

Mange har brug for en fast og pålidelig distributør, der varetager de daglige leveringer. Sommetider kommer der også hasteopgaver, der skal leveres i en fart. Hos Mini-Express løser de alle dine leveringsopgaver. 

De leverer både små og store forsendelser i Danmark og i Europa. Med mange års erfaring, leverer de dokumenter, breve, pakker og meget mere til både erhverv. Du kan derfor stole trygt på, at din levering er i sikre hænder.

Du kan desuden få “dedikeret next-day”-levering. Det giver dig 20% i rabat og garanterer, at de henter og leverer din forsendelse direkte i Danmark, inden kl. 10 næste dag.

Del artikel

Andre læser også