Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Lars Løkkes spindoktor sætter luksuslejlighed til salg for vildt millionbeløb

Af André Bentsen
I følge Boliga er lejligheden udstyret med en masse lækre detaljer, der får kvadratmeterprisen til at nærme sig 95.000 kroner. Foto: Boliga
I følge Boliga er lejligheden udstyret med en masse lækre detaljer, der får kvadratmeterprisen til at nærme sig 95.000 kroner. Foto: Boliga

Seks nuller og et meget stort 23-tal skal du finde frem fra opsparingskontoen, hvis du skal have fingrene i de 276 kvadratmeter på Østerbro, hvor Lars Løkke Rasmussens tidligere rådgiver, Mikael Børsting, har boet.
Det skriver Boliga.

Ifølge tinglysningen erhvervede den tidligere spindoktor og hans kone Lizette Snejstrup Børsting sig luksusvillaen tilbage i 2021 for 17.850.000 kroner.

I dag står de derfor til en flot boliggevinst på 5.150.000 kroner, hvis du er villig til at slippe de 93.495 kroner, det koster at flytte ind i de fire værelser, der også har et køkken-alrum, et badeværelse, to stuer og en flot balkon med udsigt til byen.

Mikael Børsting blev i offentligheden kendt som særlig politisk rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, både i Statsministeriet og i Venstre. I 2016 startede han kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, sammen med tidligere pressechef for de konservative Michael Ulveman. 


Bygningen, hvor du kan købe den store luksuslejlighed i, er opført på Østbanegade tæt på Oslo Plads, samtidig med parlamentarismen slog igennem i Danmark i 1901.

Se boligen her.

Del artikel

Andre læser også