MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav italienske herligheder derhjemme

Af Annoncør

Italiensk mad smager herligt! Det kan de fleste af os vist godt blive enige om. Hvad de fleste formentlig også godt kan blive enige om er, at vi ikke altid kan tage rejsen til Italien – eller turen til den lokale italienske restaurant – for at få stillet lysten til mad fra støvelandet. 

I stedet må vi give os i kast i køkkenet, for at få en bid af alle de lækre delikatesser fra det hyggelige land mod syd. Og hvad smager mere af Italien end en pizza? Drømmer du om, at lave dem, som var du i landet selv, så er der et par redskaber, du med fordel kan drage nytte af. Redskaber, du måske allerede har hjemme i køkkenet eller på terrassen. Nemlig en røremaskine og en pizzaovn

En god røremaskine kan gøre underværker 

Vil du lave og severe pizza, som var du i landet, der er kendt for den populære spise, så kræver det først og fremmest af du har en godt fundament. Her forstået som en god dej. Og vil du lave en elastisk, lækker og smidig dej – så er en røremaskine din bedste ven. Med en røremaskine kan den nemlig gøre en del af det hårde arbejde, det kræver, for at få lavet en lækker, smidig og velsmagende dej. 

Men hvor finder du den bedste røremaskine? Det er formentlig et spørgsmål, der trænger sig på, hvis du ikke allerede har en stående hjemme på køkkenbordet. Der findes flere gode bud på markedet for de bedste røremaskiner, og også flere velkendte brands, der leverer nogle yderst gode røremaskiner.  

Ingen pizza uden den bedste pizzaovn

Ét er de forberedelser, der ligger i at lave en god og smidig pizzadej på din røremaskine. Noget andet er selve tilberedningen. Og drømmer du om en sprød bund med sprød skorpe og store lufthuller, som du kender det fra Italien, så er det ikke en helt dum idé at kigge i retningen af den bedste pizzaovn. Med en pizzaovn, kan du lave nogle af de bedste pizzaer, der med sikkerhed vil imponere alle omkring dig. 

Og nu tænker du måske – en pizzaovn? Hjemme hos mig? Det er der da ikke plads til. Men der er heldigivis gode råd at hente – og du behøver hverken at have meget plads eller have vundet i lotto. Der findes nemlig mange gode bud, og de bedste pizzaovne på markedet, er ikke nødvendigvis de dyreste.  

Hvordan finder du den bedste pizzaovn? 

Først og fremmest er det væsentligt at vurdere, hvad og hvor dine behov ligger. Drømmer du om en stenovn eller derimod en ovn lavet af rustfrit stål? Stenovnen tager længere tid at varme op, men holder derimod varmen i længere tid, hvor imod en ovn i rustfrit stål er hurtigere til at varme op, men mister sin varme hurtigere. 

Det er naturligvis også vigtigt at vurdere, både om din kommende pizzaovn skal stå indenfor eller udendørs – og hvor meget plads du har. Der findes efterhånden en række små pizzaovne på markedet, så du behøver nødvendigvis ikke have et udendørs køkken, for at lave pizza som var du i Italien. Mindre kan bestemt gøre det.

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig også værd at overveje, hvor mange penge, du er villig til at give. Den bedste pizzaovn er ikke nødvendigvis den dyreste, men pris og kvalitet hænger nu alligevel ofte sammen. Den bedste pizzaovn hænger dog i lige så høj grad også sammen med dine behov. 

Sådan laver du den bedste pizza

Med en god røremaskine og den bedste pizzaovn er du allerede godt på vej, hvis du drømmer om at servere en velsmagende bid af Italien. Foruden en god røremaskine og den bedste pizzaovn, så betyder råvarer og ingredienser også en del for den fulde smagsoplevelse. 

Vil du have den fulde oplevelse bør du derfor ikke gå på kompromis med de gode råvarer. Det gælder både, når du køber mel, tomat og toppings. Vælg de gode, ægte råvarer – og vi lover dig, at du er godt på vej.

Del artikel