MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Væk fra skærmen: På SMYKBAR kan I lave smykker og hygge i efterårsferien

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
SMYKBAR. Foto: PR
SMYKBAR. Foto: PR

Om lidt siger kalenderen uge 42, hvilket betyder, at det er tid til efterårsferie for mange.

Hvis ferien skal tilbringes her i byen, og du gerne vil have familien væk fra skærmene, så I kan lave noget hyggeligt sammen, har vi et godt tip.

SMYKBAR finder du både på Østerbro og Frederiksberg og er et oplagt sted at besøge, hvis man vil fordybe sig og komme ned i gear.

SMYKBAR. Foto: PR

Her kan alle være med – lige meget, om man har prøvet at lave smykker før eller skal prøve kræfter med det for første gang.

Træk stikket og lav smukke smykker

Efterårsferien er for mange en pause fra den travle hverdag med skole og arbejde, og det kan derfor være tiltrængt at trække stikket for en stund.

Og det er lige netop, hvad man kan gøre hos SMYKBAR.

Her er stemningen nemlig altid afslappet, og der er masser af plads til fordybelse og nærvær.

Mange af caféernes gæster oplever, at det nærmest kan være meditativt at nørkle med små projekter som øreringe, halskæder og armbånd, og måske vil du og dine børn opleve det samme, hvis I kigger forbi på en af jeres fridage.

SMYKBAR er for såvel voksne som børn – dog ikke de helt små.

Børn fra omkring otteårsalderen er velkomne og har glæde af at slippe kreativiteten løs med de små perler, og de kan sågar tage deres bedsteforældre med, hvis de har lyst, for her er plads til alle.

SMYKBAR. Foto: PR

Det kræver ingen forudsætninger at kaste sig ud i et krea-projekt hos SMYKBAR, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

På SMYKBAR’s Instagram-profil er der masser af inspiration at hente, hvis I tager et kig på de mange flotte smykker, som caféernes besøgende tidligere har skabt.

Populært lige nu

Som du måske har bemærket, er det lige nu populært at nørkle med noget kreativt – ikke blot derhjemme, men i den grad også ude i byen sammen med vennerne eller familien.

Rundt omkring afholdes events med alt fra keramik til strikning, og hos SMYKBAR oplever de at være en del af en trend.

Det handler ganske enkelt om at lægge sociale medier og lignende fra sig for en stund, så man i stedet kan slappe af, bruge hænderne og nyde at være sammen med folk, man holder af.

SMYKBAR. Foto: PR

Mens man laver smykker, kan man hos SMYKBAR nyde både varme og kolde drikkevarer.

Caféens hjemmelavede, varme chokolade af belgisk chokolade med steamet mælk er populær, og der er også både økologisk baristakaffe, chailatte og økologiske soft-drinks i baren.

Skulle den lille sult melde sig, mens I laver smykker, kan I bestille enten søde eller salte snacks.

Sådan fungerer det

Har du fået lyst til at invitere familien med på smykkecafé i efterårsferien, er det en god idé at booke bord på forhånd.

På den måde er I sikre på, at der er plads, når I kommer.

Ved ankomst får I udleveret alt, hvad I skal bruge, i baren, og I bliver hjulpet godt i gang af stedets dygtige smykkeeksperter, som også gerne kommer med tips undervejs i processen.

Man betaler en grundpris pr. smykke, som ligger mellem 149 kr. og 199 kr., og derudover er der mulighed for at tilkøbe forskellige ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng.

I bestemmer helt selv, hvordan jeres smykker skal se ud, og vi tør godt love, at du kommer hjem med et smykke, som er både unikt og personligt.

I København finder du SMYKBAR på Østerbrogade 88 på Østerbro og Gammel Kongevej 152A på Frederiksberg.

Book bord og læs mere om SMYKBAR lige her. 

Hvad: SMYKBAR
Hvor: Østerbrogade 88, København Ø og Gammel Kongevej 152A, Frederiksberg
Hvornår: Se åbningstider her

Del artikel

Andre læser også