ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Leasing er mere populært end nogensinde før

Af Redaktionen

Mange danskere har fået øjnene op for fordelene ved at lease en ny bil, frem for at købe. Det er ikke uden grund, for leasing kommer med en lang række økonomiske fordele. Især flexleasing er en ideel løsning – både til leasing af firmabil og til private.

Leasing af en bil betyder, at du lejer bilen. Bilen er din i den aftalte lejeperiode, hvor du har brugsretten. Du betaler blot en månedlig ydelse, som ikke kommer med ubehagelige og dyre overraskelser. Alle omkostninger såsom indregistrering, toldsyn og klargøring er med i ydelsen. Det giver dig sikkerhed i budgettet.

Beskatningen ved leasing er den helt store grund til at vælge leasing frem for køb. Når du leaser din nye bil, bliver du kun beskattet af bilens handelsværdi, som Flexto foretager. Derfor kan beskatningsgrundlaget også falde, hvis handelsprisen falder.

Hos Flexto kan du få flexleasing både som privat og som erhvervskunde. Med flexleasing får du mange fordele, som du ikke får, hvis du køber en bil.

Der er mange fordele ved flexleasing

Leasing er hurtigt blevet populært hos danskerne. Det er ikke uden grund, for med leasing kan du få en luksusbil til en fast, månedlig ydelse. Derfor er det særligt attraktivt ved leasing af firmabil.

Flexleasing fungerer på den måde, at Flexto betaler registreringsafgiften for din bil. Vi betaler i rater i den periode, du bruger bilen. Derfor bliver bilen meget billigere for dig. Du sparer en masse penge ved ikke at købe bilen kontant, hvor registreringsafgiften er 150%.

Derfor kan du køre i en kvalitetsbil til en fast månedlig ydelse, der er til at betale for. Så kan du blive godt kørende i de nyeste modeller. Det er attraktivt for private, men også til leasing af firmabil.

Flexleasing er attraktivt til erhvervsleasing af biler, både for virksomheden og medarbejderen. Virksomheden slipper for at betale hele beløbet kontakt og i stedet nøjes med at betale afgiften i leasingperioden. For medarbejderen betyder flexleasing en nyere og større bil til omtrent samme beskatning som en ny bil. Leasingen er fleksibel, så perioden kan blive ændret.

Flexleasing giver dig et større udvalg af biler. Flexto importerer bilerne fra udlandet, hvor vi køber uden moms og afgifter. Vi importerer dem fra udlandet, hvor vi har mulighed for at købe bilerne uden moms og afgift.

Hos Flexto får du attraktiv flexleasing

Sådan er reglerne for beskatning ved flexleasing

Har du helt styr på skattereglerne ved leasing? Der er lidt forskel på beskatning, afhængigt af om bilen bliver brugt til erhverv, privat eller begge dele.

Beskatningen af en leaset firmabil beregnes ud fra bilens handelspris. Den beregner vi, og hvis handelsprisen falder, genberegner vi prisen. På den måde kan dit årlige beskatningsgrundlag falde.

Hvis din arbejdsgiver leaser din bil, som du også bruger privat, beskattes du af ‘fri bil’. Beskatningsgrundlaget for fri bil beregnes ud fra en procentdel af bilens værdi. Deroveni bliver der lagt et miljøtillæg på 7.500 kr. Det har ingen betydning, hvor mange kilometer du kører i bilen, og din arbejdsgiver betaler service, reparationer, m.m.

Del artikel