MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

LED spots er perfekt belysning til mindre rum

Af Annoncør

I et mindre rum kan det godt være svært at få plads til at hænge en stor lampe op i loftet. Derfor kan du have brug for at tænke kreativt i forhold til at finde ud af, hvordan du skal få belyst rummet bedst muligt.

I følge firmaet MrPerfect, der har stor erfaring med LED lys, er det en god ide, at du overvejer LED spots. De er nemlig meget praktiske, nemme at sætte op og giver et godt lys til selv de mindste rum. Det er lige meget, om det er et pulterrum, et lille badeværelse, et walk-in closet eller lignende. Spotsene er perfekte til at oplyse det hele.

LED spots er nemlig små og flade og optager derfor ikke en masse plads i loftet. Hvis der ikke er så højt til loftet, tæller hver en centimeter typisk, og der får du altså ikke problemer, når du sætter et LED spot op. Det gør det også nemt at placere spotsene i for eksempel et skab, hvor det kan være rart for dig at kunne se, hvilke ting der er i skabet. Dermed kan du hurtigt orientere dig i forhold til at finde de effekter, som du skal bruge.

LED spots er mere end bare praktiske

LED spots er dog ikke bare praktiske, fordi de er små, giver et godt lys og er nemme at sætte op. De er også et oplagt valg, fordi de er meget skånsomme over for miljøet. Det er de først og fremmest, fordi de ikke bruger lige så meget strøm som andre former for pærer.

Hvis en glødepære brænder i 10.000 timer, bruger du for eksempel strøm for 916 kroner, mens en LED pærer på den samme tid kun vil bruge strøm for 103 kroner. 10.000 timer er selvfølgelig lang tid, og når du kun ser forskellen for en pærer, virker det måske ikke overvældende, men prøv at tænke over, hvor mange pærer du egentlig har i din bolig. Hvis du begynder at regne på, hvor meget forskellen er for alle pærerne, vil du hurtigt kunne se, at det gør en stor forskel for både miljøet og din pengepung at skifte til LED.

Derudover holder LED pærer længere end glødepærer og sparepærer. En LED pære har en levetid på omkring 50.000 timer, hvor den er tændt. Du kan altså regne med at have dine LED pærer i rigtig lang tid, når du først har købt dem, og jo længere tid dine ting holder, des bedre er det selvfølgelig for miljøet.

Del artikel