Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Leder du efter et studiejob?

Af Annoncør

Der er en del studerende, der plejer et arbejde ved siden af deres uddannelse. Det kan være det, der gør livsstilen og budgettet i hverdagen til at hænge sammen, eller også er det bare det, der er sjovt for den pågældende. Der findes i hvert fald mange gode grunde til at have et studiejob ved siden af, og man lærer utrolig meget omkring sig selv og andre ved at arbejde. For eksempel kan det lære en mere om arbejdsmarkedet og ens fremtidige karriere, mens det også kan være et sundt pusterum fra hverdagens studier. Her kan du læse mere om studiejob og få inspiration til dit næste job.

Studierelevant arbejde

Mange studerende ønsker sig et studierelevant arbejde ved siden af deres studier. Ved at have et studierelevant arbejde kan man lære mere om det arbejdsfelt, man kunne tænke sig at arbejde indenfor en dag, mens det også ser meget godt ud på ens CV at have relevant erfaring indenfor noget bestemt. Det kan være sådan nogle ting, der lander en drømmejobbet en skønne dag. Med studierelevant arbejde kan man få foden indenfor branchen, og måske man endda kan møde betydningsfulde mennesker, der vil komme til at spille en rolle for ens fremtidige arbejdsliv. Af den grund er der altså mange gode grunde til at få et studierelevant arbejde. Find studiejob her og få et overblik over de mange muligheder, der eksisterer.

Prøve noget nyt

Men det er ikke alle mennesker, der har lyst til at have et studierelevant arbejde. Nogle mennesker foretrækker at arbejde med noget, der er markant anderledes end det, de ellers beskæftiger sig med. For eksempel har en journaliststuderende måske ikke lyst til at skrive artikler i sin fritid, men foretrækker at arbejde som tjener nede på den lokale restaurant en lørdag aften. Små jobs som dette er utrolig vigtige, og det kan være utrolig dejligt at tænke på andet end studie og karriere konstant. På den måde kan man altså få indblik i flere brancher og muligvis endda udvide sin horisont en smule. Arbejde, der ikke er studierelevant, er lige så godt som studierelevant arbejde, og som hos de fleste ting er det vigtigste egentlig bare, at man har det sjovt imens. Især i ens unge år og under uddannelse skal man selvfølgelig fokusere mest på sine studier, og det er vigtigt, at man kan slappe af og koble fra i sin fritid. Det kan et job hjælp med.

Del artikel

Andre læser også