Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun to dage: Legendarisk natklub genoplives

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Arkivfoto
Arkivfoto

I næste uge rykker festivalen Syd For Solen for anden gang ind i Søndermarken.

Det vil sige, at der fra 8. til 10. juni er masser af musik fra både store, etablerede verdensnavne og upcoming musikere at høre mellem træerne.

På plakaten er blandt andre Iggy Pop, Bon Iver, Aphex Twin og The War On Drugs, og nu krydrer festivalen programmet med to efterfester, der genopliver et af byens legendariske feststeder.

Syd For Solen er nemlig teamet op med spillestedet Vega, der i stueetagen på Enghavevej 40 huser Ideal Bar.

Her har du sikkert danset til langt ud på natten, da Ideal Bar for nogle år siden var en af byens fedeste natklubber med DJ’s og spændende, nye musikere på programmet weekend efter weekend.

Gratis adgang til efterfesterne

I anledning af Syd For Solen får du mulighed for atter at fyre dine bedste moves af og give den gas på Ideal Bars dansegulv til langt ud på natten.

Både fredag og lørdag er der efterfest under navnet Aftersun, hvor DJ’s inspireret af festivalens artister indtager pulten.

Musikken, der spilles på Ideal Bar disse to aftener, er altså genremæssigt i stil med det, der kan opleves på festivalen i Søndermarken.

”Mange ved, at Ideal Bar har historien og potentialet til byens fedeste efterfest. Derfor er jeg virkelig glad for, at Spillestedet Vega og Syd For Solen går sammen og slår dørene op, når solen går ned over Søndermarken,” fortæller Nikolaj Thorenfeldt, der er CEO i smash!bang!pow!, som arrangerer Syd For Solen, og tilføjer: 

“Vi har et stort værdifællesskab og tæt samarbejde med VEGA året rundt, og vi er enige i prioriteringen af både at præsentere artister fra øverste hylde og fra det spændende vækstlag. Nu starter vi med fest, og så glæder vi os til at styrke samarbejdet med nye initiativer i  de kommende år. Efterfesten er i hus, så nu glæder jeg mig bare endnu mere.”

Begge dage åbner Ideal Bar dørene klokken klokken 22, og der er gratis adgang for alle – også selvom man ikke har været på Syd For Solen.

DJ’en går på, når klokken slår midnat.

Hvad: Aftersun
Hvor: Ideal Bar, Enghavevej 40, København V
Hvornår: Fredag 10. juni og lørdag 11. juni 2023 kl. 22

Del artikel

Andre læser også