MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Lej En Bil: Spar tid og penge her
Denne side er en annonce

Priser fra

249 kr

Biltyper

Personbiler, Varevogne mm.

Dækker

Hele Danmark

✔ Lokalt
✔ Mange biltyper
✔ Billigt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Lej en bil online – Se oversigten her

Når du leder efter en lejebil, så er nettet nok det rigtige sted. Når du søger efter lejebiler online, finder du det bedste udvalg. Det er let at søge på nettet, og du er sikker på, at du kan finde det udlejningsfirma, som passer bedst til dine behov. Fordelene ved at undersøge mulighederne for at leje en bil online er, at man let kan sammenligne de forskellige muligheder. Man kan sammenligne på flere parametre, og man bør altså ikke kun tage højde for pris.   På nettet kan du altså sidde behageligt derhjemme og undersøge mulighederne for biludlejning. Her på siden får du hjælp til at leje en bil, ligesom du kan danne dig et overblik over, hvad der er vigtigt at tage højde for. Når man lejer en bil, kan der være mange forskellige ting, som er vigtige. Først og fremmest er det vigtigt, at man lejer en bil med gode vilkår. Med vilkår mener vi eksempelvis afbestillingsmuligheder og forsikringsdækning. Dernæst skal man også kigge på, hvilken type bil, man har brug for at leje. Der er selvfølgelig forskel i priserne alt efter om man gerne vil leje en lille bil eller en stor bil. Der er ligeledes også forskel på dagsprisen alt efter om man lejer en bil i en dag, eller om man lejer en bil over en længere periode.

Lej en bil i mange sammenhænge

Der kan være rigtig mange grunde til, at man har brug for at leje en bil. En af de mest klassiske grunde er nok, at man har brug for en bil, men man har ikke sin egen. Der er rigtig mange mennesker, som ikke har en bil, fordi de ofte ikke har brug for den. Er man en af dem, som så alligevel en enkelt dag eller i korte perioder får brug for en bil, så er det en god løsning af leje. Når man lejer en bil, kan man let komme af med den igen, ligesom man slipper for alle de bekymringer, der ofte følger med en bil.   Når du skal leje en bil, er det vigtigt, at du lejer en bil, som er egnet til det formål, som du skal bruge den til. Har du eksempelvis brug for en lille bil, som er let at navigere rundt i, er det sådan en du skal leje. Er det derimod et must, at der er god plads i bilen, fordi du skal have mange ting med, ja så bør du vælge en stor bil. Det kan også være, at du har brug for en bil, som du kan flytte i. Er dette tilfældet kan en varebil være en god løsning, men det kan også være, at du bør leje en større flyttebil med chauffør. Det er kun dig, der ved, hvilken bil der passer bedst til dit behov. Når du lejer en bil gennem vores side, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige biler.

Lej en bil til kørsel i Danmark

Der er faktisk rigtig mange danskere, som ikke har deres egen bil. Er man en af dem, som alligevel skulle få brug for en bil, så kan man jo nemt leje en. Der er rigtig mange forskellige biludlejningsfirmaer, og der findes mange typer af lejebiler. Hvis du eksempelvis er på ferie et andet sted i Danmark end du bor, og måske er ankommet med tog eller fly. Så kan du leje en bil, som du kan køre rundt til de ting, som du gerne vil, der hvor du er på ferie. Det kan være rart, hvis man skal uden for byerne, hvor mulighederne for offentlig transport sjældent er lige så gode.   Der kan være mange grunde til, at man har brug for at leje en bil i Danmark. Her på siden finder du et godt overblik, ligesom du kan finde ud af, hvad du skal have styr på, når du lejer en bil. Der er ofte gode vilkår, når du lejer en bil i Danmark. Det betyder dog ikke, at du ikke bør undersøge og sætte dig ind i, hvilke vilkår der gælder for din lejebil. Det er altid rart at have styr på dette, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Lej en bil på din rejse

Hvis du skal ud og rejse, kan du ofte også få brug for en lejebil. Det kan være, at du skal på ferie, til en destination med fly. På destinationen vil du måske gerne ud at opleve ting, men du kan ikke lige overskue, hvordan du kommer rundt med busser, toge eller metro. Hvis dette er tilfældet, kan det være rart at have bestilt billeje på forhånd. De fleste lufthavne har biludlejningskontorer, hvor man både kan bestille billejen på forhånd eller ved ankomst.   Fordelene ved at bestille billejen på forhånd er, at man er sikker på, at der er styr på det hele. Samtidig ved man også, hvilken bil man ender med at køre rundt i. Man kan jo både få biler med automatgear og biler med manuelt gear, og det er helt normalt at foretrække det ene frem for det andet. Det kan også være, at du aldrig har kørt en bil med automatgear, og derfor ville føle dig utilpas, hvis lejebilen skulle ske at have dette. Hvis du bestiller din billeje på forhånd, kan du undersøge disse ting, og slippe for ubehagelige overraskelser.

Lej en bil når du skal have opbakning med

Bor du i byen er du garanteret vant til at rejse med bus, tog eller metro. Selvom du er velbevandret i disse former for transportmidler, så kan der være situationer hvor en bil, gør det hele lidt nemmere. Det kan eksempelvis være, at du skal have meget opbakning med et sted hen, eller at du skal flytte noget fra et sted til et andet. I disse tilfælde, er det altså oftere bare meget lettere at have en bil til rådighed. Hvis man ikke har en bil eller kender nogen, som man kan låne en af, så er en lejebil en god løsning.   Lejebilen kan man bestille på forhånd, og man kan ofte hente den præcis som det passer en. I nogle tilfælde kan du også afhente bilen på en destination, og levere den på en anden. Der kan være situationer, hvor det er rart for dig, at du ikke skal tilbage til afhentningsstedet med bilen, når du er færdig med at bruge den.

Lej en bil til konfirmation

Der er rigtig mange mennesker, der lejer en bil i forbindelse med konfirmation, bryllup eller lignende begivenheder. Det kan der være flere grunde til. Ofte er det fordi, man ikke selv har en bil, men gerne vil kunne komme let fra kirken til der hvor festen holdes. Det kan også være, at man gerne vil køre i en flot bil, som passer til lejligheden. Måske vil bruden gerne køres i en hvid bil, eller konfirmanden i en sportsvogn. Uanset hvad, så er der rig mulighed for selv at vælge hvilken bil man lejer, og man kan sagtens leje biler til disse lejligheder.   Nogle gange kan man endda også leje en chauffør med, og ellers kan man jo sørge for, at en man kender, kan køre bilen, hvis man ikke selv har lyst. På nettet kan du leje alle typer biler. Det gælder alt fra en lille minibil, til en SUV eller en dyr luksusbil.

Lej en bil uden bekymringer

Hvis du er ny i forhold til at leje en bil, kan det være, at du har nogle bekymringer i forhold til det. Det er helt normalt bekymre sig, når man skal bruge andres ting. Det kan eksempelvis være bekymringer i forhold til, hvis man kommer til at lave skader på bilen eller bekymringer i forhold til, hvis man alligevel ikke skal bruge den bil, som man har bestilt.   Langt de fleste biludlejningsfirmaer har en ordning, så man kan køre afsted helt bekymringsfrit, også selvom det ikke er din egen bil. Der er selvfølgelig en bilforsikring på bilen. Ansvarsforsikringen er lovpligtig, og biludlejningsfirmaer har ofte altid kasko på. Det betyder, at du ikke skal dække eventuelle skader på bilen eller de omgivelser, som du kører i. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være stor forskel på, hvor stor en selvrisiko du kan risikere at skulle betale. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder, at du kan køre uden selvrisiko, men det er ofte et tilvalg. En anden ting, som kan gøre, at du har færre bekymringer i forhold til at bestille en lejebil er, at du ved, at du kan afbestille lejen, hvis du alligevel ikke skulle få brug for bilen. De fleste udlejningsfirmaer, har en fast afbestillingsordning, men der er ofte forskel.

Lej en bil til en god pris

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil leje en bil, så vil du sikkert gerne leje en bil til en god pris. Der er rig mulighed for at sammenligne mulighederne for billeje på pris. Vi vil dog anbefale, at du altid tager højde for flere aspekter, end kun pris. De fleste vil glædeligt betale lidt ekstra for en tryg og sikker aftale med udlejningsfirmaet. Her tænker vi på forsikringsvilkår, afbestillingsmuligheder og fleksibilitet i forhold til hvor mange kilometer, du kan køre til prisen.   Der er nemlig forskel på, om man har fri kilometer inkluderet i den oplyste pris, eller om man betaler ekstra hvis man kører udover et bestemt antal kilometer. Hvis man skal køre rigtig langt i lejebilen, er det rart, at der er fri kilometer inkluderet i aftalen. På den måde kan man køre afsted uden at skulle bekymre sig i forhold til, om det pludseligt kommer til at koste meget mere, end det man oprindeligt har fået oplyst.

Lej en bil du kan afbestille

Vi har nævnt det før, men afbestilling er en vigtig ting at tage højde for, når man bestiller billeje på forhånd. Der er mange fordele ved at bestille billeje på forhånd, men hvis man ikke tager højde for afbestillingsmuligheder, kan det ende med at være en dum idé. Derfor anbefaler vi, at du altid undersøge dine afbestillingsmuligheder, og til vælger afbestilling, såfremt det ikke er inkluderet i standardaftalen.   Der er stor forskel på mulighederne for at afbestille. Hos nogen har man mulighed for at afbestille indtil afhentningstidspunktet, mens man hos andre har mulighed for det indtil et par dage inden. Hos nogen er der, som standard, ikke mulighed for at afbestille. Det er et vigtigt parameter at undersøge, hvis man gerne vil have en tryghed i forhold til eventuelle hindringer. Det er helt normalt, at der kan opstå situationer, hvor man alligevel ikke får brug for bilen, eller at man ikke kan afhente den som planlagt. Det er surt at risikere at skulle betale en stor regning for leje af bil, hvis man slet ikke får glæde af bilen, som planlagt.

Lej en bil på forhånd

Er der noget bedre, end at have styr på tingene i god tid? I forhold til billeje har du rig mulighed for at bestille det i rigtig god tid. Det kan være, at du skal på ferie. Det kan være, at du allerede i forbindelse med bestilling af dit ophold ved, at du også gerne vil have en bil til rådighed. Så kan du lige så godt bestille bilen på forhånd, og i mange tilfælde, vil du faktisk spare penge, ved at være ude i god tid. Der er nemlig mange biludlejningsselskaber, som giver rabat, når man booker i god tid.   Når man vælger at leje en bil på forhånd, skal man dog være ekstra opmærksom på afbestillingsmuligheder. De fleste har det inkluderet, men tjek lige op på dette, for at være på den sikre side. Det er altid rart, at man har den fleksibilitet, særligt når man bestiller billejen i rigtig god tid. Når du bestiller billeje i god tid, kan du glæde dig over, at der er styr på det, og at bilen vil være klar, når du ankommer. Når du lejer en bil i god tid, har du også bedre mulighed for at tjekke op på forskellige ting. Du har ligeledes bedre mulighed for at have indflydelse på, hvilken bil det er, du ender med at køre i. Hvis du først lejer bilen, når du ankommer, eksempelvis til din feriedestination, så er du nødt til at vælge de biler, der er til rådighed ved ankomst.

Lej en bil med fleksibilitet

Det er rart at have fleksibilitet i forhold til billeje. Her tænker vi ikke kun på afbestillingsmuligheder, som før nævnt. Udover afbestilling er der nemlig også flere andre ting, som kan gøre det mere fleksibelt. Mange biludlejningskontorer har bestemte åbningstider, og det kan være, at det ikke passer for dig at hente bilen i dette tidsrum. Hvis det er tilfældet, så bør du leje en af de biler, hvor der er fleksibel mulighed for afhentning. Det bliver mere og mere normalt, at man kan afhente bilen præcis, som det passer.   En anden ting, som man kan have fleksibilitet i forhold til er, at man ikke blot har et specifikt tidspunkt at afhente på. Derimod kan det være, at man har mulighed for at vælge et bestemt tidsinterval, som gør, at man eksempelvis har et tidsrum på 4 timer, hvor man kan hente bilen. Det kunne eksempelvis være mellem 16.00 og 20.000. Det kan særligt være smart, hvis man skal rejse langt til der hvor man skal bruge bilen fra. Når man rejser med tog, fly eller færge, er der altid risiko for at blive forsinket. Når man har valgt et tidsinterval, skal man ikke bekymre sig i forhold til, hvis man bliver lidt forsinket. Lej en bil med fleksible muligheder, og få mere tryghed i forhold til din billeje.

Lej en bil til hverdag

Selvom det måske ofte er i forbindelse med ferier, at man vælger at benytte sig for muligheden for at leje en bil, så kan man også leje en bil til hverdag. Der kan være mange grunde til, at man har brug for at leje en bil i hverdagen. Det kan være, at man en enkelt dag har brug for at kunne flytte noget fra A til B, eller at man en enkelt dag skal besøge nogen, som ikke bor, så man kan tage offentlig transport. Det kan også være, at man i en periode skal rejse et stykke væk i forbindelse med et skoleophold eller praktik. Her kan det være smart at leje en bil for perioden, i stedet for, at man skal ud og investere i en bil.   Hvis man eksempelvis bor inde midt i en stor by, har man sjældent brug for en bil. Det har man ikke, da mulighederne for offentlig transport er så gode. Skulle man alligevel ske at få brug for en bil i ny og næ, så er det ofte en meget billigere og mere bekymringsfri måde at have bil på. Når man lejer en bil, har man ikke ansvaret for forsikringer, værkstedsregninger og lignende. Hvis man ikke har brug for en bil særlig tit, er det en dyr fornøjelse at have sin egen. Selvom det selvfølgelig er dyrere at leje en bil, hvis du regner dagsprisen ud, så kan det sagtens være smart, hvis du kun skal bruge bilen, få gange om året. Når du tænker lejebiler ind i din hverdag, kan du få meget mere fleksibilitet, og det kan være, at du kan opleve flere ting, som du gerne vil.

Lej en bil længe

Selvom man oftest lejer en bil for en dag eller en uge, så kan man også sagtens leje en bil længere tid. Ofte er dagsprisen lavere, når man lejer en bil over en længere periode. Det kan give god mening at leje en bil over en længere periode, som eksempelvis en måned, hvis man ved, at man hverken har brug for en bil før eller efter.   Der kan også være andre grunde til, at man ikke kan købe sin egen bil. Det kan være af økonomiske årsager, hvis man eksempelvis ikke kan låne til bilen, eller hvis man ved, at forsikringen er ekstremt høj, fordi man måske er under 25 år. I disse tilfælde kan det være billigere af leje en bil, også selvom man måske har brug for den i en måned eller to. Man skal dog være opmærksom på, at billejens pris godt kan variere ud fra førerens alder, men ofte er der ikke forskel. I situationer, hvor man ikke har sin egen bil, men har brug for en bil i hverdagen, er en lejebil det rette valg. Det gælder også selvom, man har brug for at leje en bil over en længere periode.

Lej en bil sikkert

Når du skal leje en bil, vil du helt sikkert gerne kunne føle dig sikker. En god måde, hvorpå man kan føle sig sikker, er ved at sikre sig, at der er en god forsikring med i lejeaftalen. Der er selvfølgelig altid ansvarsforsikring, som dækker hvis du gør skade på andre mennesker eller omgivelserne. Derudover er der oftest også kasko, som dækker skader på lejebilen. Noget andet der kan være rart at have, er en forsikring, som dækker dig som fører af bilen. Hvis uheldet er ude, er det rart at vide, at der er en forsikring på bilen, som dækker de problemer du kan få i forbindelse med en skade. Her tænker vi på svie og smerte, og eventuel nedsat arbejdsevne.   En anden ting, som gør, at du kan føle dig mere sikker når du lejer en bil, er ved at vælge en større og mere sikker bil. Selvom de små biler ofte er de billigste at leje, så kan det være godt givet ud at leje en større bil. Ofte føler man sig mere tryg, når bilen har lidt størrelse og ligger godt på vejen. Lej en bil sikkert, og vær glad for, at du har valgt et lidt dyrere valg, som gør, at du kan føle dig sikker, også i en lejebil.

Listen viser et bredt udsnit af biludlejningsmarkedet i Danmark, men inkluderer ikke alle udbydere. Vi samarbejder med flere af udlejningsfirmaerne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om bilfirmaerne kommer fra bilfirmaerne, og vi tager forbehold for fejl.