Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Genialt tiltag: Nu kan du leje en foodtruck til din næste fest

Af Freja Dumont
Foto: Tutten
Foto: Tutten

Vi kender dem alle efterhånden, og vi ser dem oftere og oftere i bybilledet. Foodtrucks har vundet stor popularitet blandt danskerne i løbet af de seneste år, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

De populære foodtrucks har ikke bare haft deres store indtog i det danske bybillede, men er også i større grad blevet fast inventar til danskernes fester, da foodtrucks ofte viser sig at være en billigere løsning end almindelig mad ud af huset samt catering. 

Én platform der samler foodtrucks

I takt med at foodtrucks er blevet mere og mere populære i Danmark, er der helt naturligt også sket en eksplosion af udbuddet af foodtrucks i landet.

Som konsekvens kan det derfor være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder, der er, hvis man ønsker at leje en foodtruck til sin fest.

Dette problem har Nuento gjort op med:

“Nu hvor foodtrucks i større grad bliver en del af danskernes fester, skal det også være nemt at danne sig et overblik over hvilke foodtrucks man kan bestille, hvilken menu de tilbyder, og hvorvidt de er ledige.”, fortæller Rasmus Abildgaard fra Nuento.

Nuento lancerede foodtrucks på deres platform tidligere på året og har allerede nu oplevet stor efterspørgsel til arrangementer i hele landet.

Vi er super glade for den respons, vi har fået og har samtidig med den øgede efterspørgsel oplevet en eksplosion af henvendelser fra foodtrucks, der gerne vil være en del af vores nye koncept.”Rasmus Abildgaard.

Nuento har i dag Danmarks største udvalg af foodtrucks – og der kommer hele tiden flere til.

Se nogle af landets mange foodtrucks her.

Foto: The Munch Pit

Mere end bare mad – Nemt, lækkert og unikt

At bestille en foodtruck til sit arrangement handler i virkeligheden om mere end bare den mad, der bliver serveret.

“Når vi snakker med folk, oplever vi tit, at de vælger foodtruck-løsningen, fordi det er nemt, lækkert og unikt,” fortæller Rasmus.

“Foodtrucks er mere end bare mad. Det er også en unik oplevelse, som spreder hygge og skaber et helt andet socialt samvær til arrangementerne.” fortsætter han.

De mobile foodtrucks kan nemt komme ud til mange forskellige lokationer, og derudover behøver man som arrangør ikke selv løfte en finger.

Med en foodtruck er der nemlig både kok og servingspersonale i én og samme løsning. Og når foodtrucken triller afsted igen, er opvasken også forsvundet.

Foto: Hungry Dane

Virksomheder er vilde med foodtrucks

Virksomheder viser sig at være nogle af de helt store kunder, når det gælder foodtrucks.

Det er de færreste virksomheder, der ikke oplever at skulle planlægge et arrangement, hvor der skal bruges mad. Og skal man som virksomhed bruge mad til 100, 300 eller endnu flere gæster, kan det hurtigt virke som en uoverskuelig opgave. 

For hvor skal maden opbevares og tilberedes, hvis man står på byggepladsen eller lageret?

“Vores oplevelse er, at virksomhederne vil have en nem løsning, hvor de ikke selv skal stå for alt for meget. De har rigeligt at se til i forvejen!”, fortæller Rasmus.

“Og så er det meget fedt at opleve, at mange af virksomhederne egentlig skal bruge foodtrucks til ren forkælelse for medarbejderne og ikke kun til receptioner, åbent hus og lignende.”, tilføjer han.

Del artikel

Andre læser også