Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Let, mæt og glad: Vi har testet DiningSix’ jule- og nytårscatering

Af Rasmus Kramer Schou
Nytårsmenu fra DiningSix PR Foto
Nytårsmenu fra DiningSix PR Foto

Det skal være let, det skal være lækkert, og det skal være hurtigt.

Det lader til at være trenden efter endnu et år med rekord for catering til de store højtider.

Vi hoppede med på vognen og testede jule- og nytårscatering fra DiningSix – det er dem, der også har restaurantkoncepterne KöD, Basso & Klokken.

Læs også: Nye kometer på Københavns madscene: Seks venner står bag KöD og Basso

Lige så let som lovet
Lad det være sagt med det samme – vores gæster havde de store smil fremme.

Der er også sket en del, siden vi sidst testede catering. Væk er små foliebakker og dårlig indpakning. Maden kom her i seriøse kasser, som var smart organiseret.

Og når DiningSix siger, det er nemt at anrette, så kunne det næsten ikke være nemmere. Af med husholdingsfilmen og ind i ovnen med de forskellige porcelænsfade- og beholdere.

10 minutter efter var der mad, og julestemningen bredte sig som en steppebrand. Gode smage, fine portioner.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Nytårsmenu fra DiningSix PR Foto

Fiks færdig
Og bagefter skulle porcelænet bare hurtigt skylles og sættes tilbage i kasserne. Færdig arbejde.

Det var så let, at vi ikke engang nåede at stresse.

Årets nytårsmenu fra DiningSix fås både med kød og i en vegetarisk udgave, og de kan hentes to steder i København. Begge koster 299,- pr. person.

Man kan opgradere med kransekage, snacks og natmad.

Læs også: 13 retter for under 500 kr: Basso laver ‘luksus på budget’ i København

Nytårsmenu fra DiningSix PR Foto

Nytårsmenu

Forret
Cremet suppe på pighvar med tigerrejer, blomkålspuré, flager af rug & olie på kaffir limeblade

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med pommes rissolées, smørstegte østershatte, glaseret selleri & kraftig portvinsglace

Dessert
Fransk chokoladekage med syltede brombær, cookie crumble & mascarponecreme med vanilje

Vegetarnytårsmenu

Forret
Cremet blomkålssuppe med pommes rissolées, flager af rug, & olie på kaffir limeblade

Hovedret
Glaseret selleri med smørstegte østershatte, brændte skalotteløg, puré på gulerod & umamisauce

Dessert
Fransk chokoladekage med syltede brombær, cookie crumble & mascarponecreme med vanilje

Hvad: DiningSix Nytårsmenu
Hvor: KöD København, Admiralgade 25 eller Raffinaderivej 8
Hvornår: Færre end 7 kuverter – Afhentning 09.00-12.30
Flere end 7 kuverter – Afhentning 12.00-16.00
Hvor meget: 299,- pr. menu
Hvordan: Læs mere her

Del artikel

Andre læser også