Leveres lige til døren: Her er de gode burgersteder i København på Just Eat

Skrevet af: Michael Qureshi

Der findes efterhånden svimlende mange steder i København, hvor du kan få en burger, og det er ikke uden grund, for det er en utrolig populær spise blandt københavnerne.

Vi elsker også take away, hvor vores burgere og fritter leveres lige til døren. Men det er selvfølgelig vigtigt, at maden kommer mindst lige så frisklavet og varm, som hvis vi selv havde hentet det.

Vi har prøvet forskellige burger steder i København, som alle leverer med Just Eat.

I denne artikel giver vi dig inspiration til gode burgere i Kbh, som du kan sætte tænderne i med blot få klik på Just Eat – helt uden at bevæge dig uden for døren.

 Yolkie Egg Joint

Som navnet antyder, er æg kongen ved Yolkie Egg Joint. Det er en atypisk burgerrestaurant med fokus på æg i alle retter, og så finder du måske også byens bedste nuggets her.

Yolkie Egg Joint har en fantastisk evne til at lave alt lækkert med æg.

Scrambled egg sandwich, crispy chicken burgers, cheeseburgers, wagyu burgers m.m. Du bør også gøre sig selv den tjeneste at smage deres udsøgte hashbrowns –  præcis som ved de bedste spisesteder i USA.

Det er også værd at bemærke, at Yolkie Egg Joint ligger helt i toppen blandt de bedst bedømte burgersteder på Just Eat i København.

Bestil her

Yolkie Egg Joint PR foto

YoBurger

Vi er ret vilde med de kække opkomlinge fra Yoburger. YoBurgers udgave af bøf-i-bolle er den traditionelle US-style, og der er ikke en finger at sætte på smagen.

De steger en briochebolle med klaret smør, former bøffen af tre forskellige Grambogård oksekødsudskæringer, smækker de faste gæster; ost, tomat og salat i og fuldender med deres secret sauce – og vupti, et stk rigtig lækker burger.

Bestil her

Foto: YoBurger Facebook

Halifax

Halifax, som er opkaldt efter den canadiske by hvor de to stiftere Ulrich og Peter mødte hinanden, var nok nogle af de første seriøse aktører på den københavnske burgerscene.

Burgerne, som tæller utallige varianter, går under café-udgaverne hvor det hele holdes på plads med en pind og man må nok opgive at spise dem uden kniv og gaffel,

Halifax har efterhånden udvidet til det meste af byen, og det spiller derfor max, når maden leveres til døren med Just Eat.

Bestil her

Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar åbnede i 2014 deres første burgerjoint her i København. Siden har de etableret sig blandt de allerbedste burger steder i Hovedstaden og samtidig udvidet kæden til flere andre danske byer.

Under corona-tiden har restauranten været lukket og derfor givet ekstra kærlighed til deres take away-koncept, så det sidder lige i skabet og alt lever op til, hvad man forventer af en rigtig god burgermenu.

Prøv deres Cheesy Beast Menu, der består af en dobbelt cheeseburger med deres Oh My Fries Cheese fries med karamelliserede løg, bacon og Grillen’s Mayo on the side. Top det med ekstra chili mayo.

Bestil her

Cock’s & Cows

Cock’s & Cows startede ved Gammel Strand med en luksuriøs burgeroplevelse, hvor der både var gjort noget ud af indretningen, cocktails, service. Her får du serveret en seriøs habil burger – eller rettere burgere.

For de har mange varianter herinde, fra den klassiske til saucy babe og The Governator, som kræver et kæbeparti, der kan lukke op på fuldt gab.

På take away-delen har de godt styr på tingene, og man får en god oplevelse, når der bestilles med levering lige til døren.

Bestil her

Rumbles

De to gutter bag Rumbles hedder Emil Wiegand-Hansen og Michael Slass.

Med en fortid som både bokser og entreprenør, lå det lige til for Emil at åbne en greasy burgerbiks ved et byggemarked navngivet efter de ikoniske kampstartssord: ”Let’s get ready to ruuuuuuumble!”.

Ved Rumbles finder du blot seks forskellige burgere på menukortet, og de mest populære blandt gæsterne er ”Let’s Rumble” med chilimayo, røget BBQ, jalapeños og selvfølgelig en mør hakkebøf i briochebollen, samt den såkaldte ”Gorilla Burger” med dobbelt op på ALT.

Det vil sige dobbelt bøf, dobbelt ost, dobbelt bacon og så fremdeles. Vi er vilde med dem.

De har burgerjoints i Valby og i Sydhavn, men bor du ikke lige rundt om hjørnet er det heldigvis muligt at få de perfekt snaskede burgere leveret lige til døren med Just Eat.

Bestil her

Har afdelinger i flere storbyer: Hollywood-stjernernes favorit kurbad åbner i København

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Hvis man elsker store spa-oplevelser, så kan man allerede godt finde badetøflerne frem.

Senere i august åbner et af verdens hotteste termiske bade brands lige her i København. Det skriver Elle.dk.

Navnet er AIRE, og de åbner i Carlsberg Byen allerede den 19. august. AIRE har afdelinger i adskillige internationale storbyer, og ifølge Elle er de Hollywood-stjernernes favorit kurbade.

Her ynder filmstjerner og musikstjerner som Justin Bieber gerne at tilbringe flere timer.

Pr-foto

Ekstraordinær spa-oplevelse

Bedømt ud fra billeder fra andre steder i verden, så er der også en helt ekstraordinær spa-oplevelse i vente med AIRE.

På deres nye danske hjemmeside, skriver de;

”Time does not exist”.
Unikke og magiske oplevelser for krop og sjæl i den historiske Carlsberg bygning ved Elefantporten venter dig.

Er du klar til en Aire-oplevelse?”

“En oase af afslapning designet til at balancere kroppen og sindet,” skriver AIRE selv på deres New York-side.

Oprindeligt åbnede man det første sted i spanske Sevilla, og har siden udvidet til blandt andet New York og Barcelona.

Du kan selv se mere og skrive dig op på en venteliste her

Er åbnet for alle i dag: Nu kan du udforske en grøn oase på Amager lige ud til vandet

Skrevet af: Michael Qureshi

Fra i dag fredag den 7. august kan du besøge det grønne areal på den sydlige del af Prøvestenen til fods og på cykel.

I samarbejde med Prøvestenens Natur- og Fritidsforening åbner By & Havn arealet op for offentligheden i en midlertidig periode.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Tag turen ned ad Uplandsgade/Prags Boulevard eller Raffinaderivej langs Kløvermarken, fortsæt ad Prøvestensbroen over vandet og find det nye rekreative område på din højre hånd.

Der er isat en ny ganglåge, der giver adgang for gående og cyklende.

Udsigt til Amager Strandpark

Fra græsarealer og moler er der direkte udsigt til Amager Strandpark, haveforeningerne, bådeklubberne og naturligvis Øresund. Stierne langs molerne og græsarealerne gør området til et skønt nyt udflugtsmål i København.

Prøvestenens sydlige del var oprindeligt forberedt til bl.a. lystbådehavn og har indtil nu været anvendt til forskellige drifts- og byggeopgaver for By & Havn, som ejer området.

By & Havn vil fortsat benytte en del af området, men den sydligste del bliver nu åbnet for rekreative formål.

Det er et område på ca. 7 hektarer, som besøgende kan gå på opdagelse i. Det svarer til ca. halvdelen af Kongens Have eller lidt mere end Ørstedsparkens areal.

Her er det nye område du kan udforske

Vil arrangere små begivenheder

Prøvestens Natur- og Fritidsforening er en forening under Amager Øst Lokaludvalg, som længe har arbejdet for at få gjort Prøvestenen offentlig tilgængeligt. Foreningen har i den kommende periode påtaget sig at stå for driften af arealet og ønsker desuden at arrangere mindre begivenheder i området, som fx naturvandringer.

“Vi fik en henvendelse fra Amager Øst Lokaludvalg, om vi ikke ville se på mulighederne for at åbne området.

Det har vi lyttet til, og fra begyndelsen af august har vi valgt at åbne området for københavnerne i en midlertidig periode, der foreløbig rækker sæsonen ud. Derefter vil vi evaluere forsøget,” forklarer projektchef i By & Havn, Per Schulze.

Han fortsætter:

“Hér er skøn natur, flotte udsigter over både vandet og København og mulighed for dejlige gåture på stierne langs krattet. Vores håb er, at Københavnerne tager godt imod området, nyder mulighederne og husker at tage deres skrald med, når de tager hjem igen,” siger Per Schulze.

Tag dit affald med dig

Prøvestenens Natur- og Fritidsforening er glad for, at Prøvestenen nu åbnes op:

“Der er rigtigt mange i byen, som dyrker friluftsliv, men ikke kan finde plads på bl.a. Amager Strandpark, og de bliver glade for et ekstra sted at udfolde sig.

Der har været et kapacitetsproblem i mange år, og nu tager vi et lille skridt for at løse det stigende behov, i en by der vokser.

For at vi kan få lov at holde området åbent, skal vi allesammen passe godt på det. Specielt er det vigtigt ikke at efterlade sig spor i form af affald. Det kalder vi sporløs færden.

Derfor har vi opstillet et stativ med skraldeposer, så man kan tage en pose med sig ind i området og aflevere den fyldte pose i containeren, når man forlader området.

Tag lidt ekstra skrald med ud, hvis du møder noget på din vej,” siger formand for Prøvestenens Natur- og Fritidsforening, Frank Lambert.

Udsolgt i alle byer: Nikolaj Kirk og Nak og Æd sætter ny dato i København

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Du kender måske allerede Nikolaj Kirk fra ”Nak & Æd”, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst.

Samtidig får både de og seerne stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af verden.

Nu får du en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV, når han gæster Bremen Teater.

Læs også Gribende foredrag i København: Ser du månen, Daniel?

Hvem er Nikolaj Kirk?

Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som ”Mad i kassen”, ”Go’ morgen Danmark” og ikke mindst det populære ”Nak og Æd”.

Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for.

I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Læs også Masser af tilbud og fordele hver måned: Citify Kbh er vores nye fordelsklub

Kom med på en gastronomisk opdagelsesrejse  

En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser.

Alt lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på arbejdet med ”Nak & Æd”.

Hør mere om Nikolajs inspirationen, hvorvidt en husmår smager godt og naturligvis udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller den kolde tundraen.

Spar op til 53% på prisen på en lang række lækre restauranter i København – kun med MigOgKbh. Se listen her

Fortsæt rejsen derhjemme

Fortsæt Nikolaj Kirks forunderlige og gastronomiske rejse derhjemme med hans egne ord.

Du har nemlig i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for at tilkøbe Nikolaj Kirk’s bøger “Grundkøkken” og “Grønt Grundkøkken”.

Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget.

Hvad: Foredrag med Nikolaj Kirk
Hvor: Bremen Teater
Hvornår: 8. september 2020 – Kl. 20:00 – 22:00
Hvor meget: 259 kr. + gebyr 30 kr.
Hvordan: Køb billet lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram