Lige ved Nørreport: Ny gastrobar bringer rotisserie kyllingen tilbage

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Nørreport har fået en ny gastrobar.

Og tænker du så: ”Hvad i alverden er en gastrobar?” så er det lette svar, at det er sådan et sted, der kan lidt af det hele.

En udmærket hybrid mellem en bar og heldagsrestaurant.

Lige denne her har dog specialiseret sig i noget, de fleste husker fra deres barndom: den roterende kylling på spyd.

Læs også Nyt initiativ opfordrer til fællesskab: Tag naboen under armen og få en gratis øl på Nørrebro

Foto Mathilde Mågård Hansen

Et stærk comeback

Troede du at det var slut med en halv ørn i rede, så kan du godt tro om igen.

Det er dog ikke den helt klassiske, og vi vil også vove påstå, den måske lige er en anelse bedre her på Frederiksborggade blot et stenkast fra Nørreport St.

”Jamen vi elsker egentlig bare kylling, og så smager det virkelig godt at lave det på den måde,” forklarer ejer af Gastrobar 20, Benjamin Nielsen.

”Vi har dog gerne ville højne niveauet lidt, så vi bruger nogle lækre, franske landkyllinger, og så kører de på grillen en times tid, indtil de er saftige og møre”.

Og reden – den er også blevet lidt bedre end den traditionelle.

Her er nemlig både grove fritter med parmesan, sprøde union rings og grøn bønnesalat.

Læs også Efterårstilbud hos Nørrebro Bryghus: 4 retter og 2,5 timers øl ad libitum for 500 kr.

Foto PR

Rummer de fleste smage

Tanken var fra begyndelsen at skabe et sted, hvor der var lidt noget for enhver smag.

”Det skal være sådan, at her er plads til alle. Uanset om man så mest er til en burger, små gourmet pizzaer eller en halv grillkylling,” forklarer Benjamin Nielsen.

Og menukortet favner også forholdsvis bredt – her er nemlig noget for de fleste.

”Jeg var træt af steder, hvor man kun kunne få én ting,” fortæller han.

Og på den nye gastrobar kan du heldigvis også smage dig igennem flere ting – lige fra cheesecake og milkshake til saftige hotdogs og store burgere.

Priserne – de kan heldigvis også rumme de fleste, for du kan nemlig få en ½ kylling med tilbehør og dip for bare 119 kr. til aften.

Læs også Lækkerier på Nørrebro: Ny thai-restaurant holder højt niveau

Foto Mathilde Mågård Hansen

Om aftenen er det lige så meget ”bar” som ”gastro”, der får lov at fylde.

Her bliver der nemlig sat gang i drinks, øl og hvad hjertet nu ellers begærer – og priserne er lige så skarpe som dem på maden.

Du kan nemlig smage alle favoritterne for bare 70 kr. og lokationen findes ikke meget mere central.

Hvad: Gastrobar 20
Hvor: Frederiksborggade 29, 1360 København K, Danmark
Hvor meget: En halv kylling med tilbehør for 119 kr.
Hvordan: Følg med på Facebook her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram