MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

En særlig hyldest: Anmelderrost restaurant genåbnet med ny mærkesag

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Hvornår er man egentlig en restaurant? Og hvornår er man en vinbar, som serverer mad?

Det er der vist ingen rigtige svar på.

Ikke desto mindre er der (gen)åbnet et nyt lille sted på Vesterbrogade, som ligger sig et sted deromkring.

Navnet er FAR, og netop navnet har en stor betydning for drivkræfterne bag restauranten.

Foto PR

En hyldest

FAR er åbnet på adressen Vesterbrogade 87, og ringer det nogle klokker, så giver det god mening.

Her har nemlig tidligere ligget en restaurant under navnet ‘3100’, som fik mange flotte anmeldelser fra større aviser med på vejen.

Bag den tidligere ‘3100’ og nu ‘FAR’ står kokkene Thor Birkedal og Rasmus Faber, som begge har mistet deres fædre inden for det seneste år.

Noget, som har inspireret dem til at skabe et nyt koncept af personlig betydning.

Navnet FAR er derfor en hyldest til deres fædre og afspejler ønsket om at skabe en intim, hjemlig og nærværende spiseoplevelse.

Thor har mere end 10 års erfaring som kok og har bl.a. været på de Københavns-kendte restauranter Pauli og Nr.30, mens Rasmus er uddannet sommelier og har også mere end 10 års erfaring indenfor restaurationsbranchen.

Foto PR

Lokale og sæsonbaserede grøntsager

3100 fik mange rosende ord for deres smagfulde mad til en god pris, og med FAR er målet at arbejde med naturen og levere en grøn menu, der lader sæsonens råvarer tale for sig selv.

FAR bruger således kun ingredienser, der naturligt supplerer hinanden og er i sæson i Danmark.

Prisen er dog en smule højere hos FAR end 3100 – dog til stadig at have med at gøre.

Du slipper nemlig med 400 kr. for en 5-retters menu.

De to unge mænd samarbejder tæt med deres lokale leverandører, herunder en dedikeret ‘svampe-dealer’, og har en klar målsætning om at minimere madspild:

“Det er utrolig vigtigt for os, at vi værner om vores natur og gør den tilgængelig for alle.

Vi optimerer vores indkøb og udnytter råvarerne fuldt ud for at sikre, at intet går til spilde,” siger Rasmus Faber.

FAR er åben tirsdag kl. 17-23 og onsdag-lørdag fra kl. 17-00.

Læs mere og book bord på deres hjemmeside her.

Hvad: FAR
Hvor: Vesterbrogade 87, 1620 København
Hvornår: Åben tirsdag kl. 17-23 og onsdag-lørdag fra kl. 17-00

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien