MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bæredygtig shopping: Løvens Hule-deltager åbner butik i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Vil du også gerne gøre din shopping en smule mere grøn, så er her en lækker mulighed.

Copenhagen Cartel, som står bag de bæredygtige bikinier fra Løvens Hule, åbner nemlig en flagship store på Nikolaj Plads.

Butikken kommer både til at sælge de populære bikinier men også andre bæredygtige modebrands.

Foto PR

Grøn shopping i København

Husker du Copenhagen Cartel og Katrine Lee Larsen fra Løvens Hule?

Ellers kan du læse meget mere om hele historien her, da vi tog en snak med Katrine i januar.

Deltagelsen i programmet betød, at løven, Christian Arnstedt, gik ind i Copenhagen Cartel som investor efter den grønne iværksætter leverede en overbevisende pitch.

Hun åbner nu brandets første flagshipstore på Nikolaj Plads i hjertet af København.

Butikken hedder &friends, og de 300 kvadratmeter store lokaler, skal huse lager, kontor og butik, hvor Copenhagen Cartel både skal sælge egne, og andre bæredygtige brands’ produkter.

&friends skal samtidig danne rammen om events, der sætter fokus på klimaproblemerne – særligt dem, der involverer plastik i havet.

”&friends skal være et sted, vi kan møde kunderne personligt, hvor de kan hænge ud, og shoppe lækre bæredygtige produkter.

Det skal samtidig være en platform for events, hvor eksperter, forskere og ngo’er kan dele viden om klimaproblemerne.

Jeg glæder mig til at kunne samle både venner, samarbejdspartnere og kunder under samme tag,” siger Katrine Lee Larsen, stifter og direktør i Copenhagen Cartel.

Foto PR

Hvert solgte produkt fjerner plastik fra havet 

Copenhagen Cartel samler plastik og gamle, dumpede fiskenet op fra havet, og omdanner det til smukke bikinier, badedragter og træningstøj af høj kvalitet.

“Bikinier er mit license to talk. I virkeligheden vil jeg meget hellere tale om plastikproblemerne i havet,” forklarer Katrine Lee Larsen.

Deltagelsen i iværksætterprogrammet satte turbo på Copenhagen Cartel, og trods Corona, rejserestriktioner og en kold vinter, så har den grønne iværksætter haft et fuldstændig forrygende første kvartal i 2021 med en vækst på 3550 procent.

Det er blandt andet den vækst, der gør det muligt at åbne butikken.

”De sidste tre måneder har været helt vilde.

Hver eneste måned i 2021 har vi omsat for mere end vi gjorde i hele 2020, og som det ser ud nu, så fortsætter væksten i samme tempo i næste kvartal.

Vi er stolte og glade, for den øgede omsætning betyder en voksende produktion, og hver eneste gang vi sælger et produkt, så fjerner vi plastik fra havet. Det er jo Copenhagen Cartels vigtigste formål,” siger Katrine Lee Larsen.

Foto PR

”Fordi vi er et grønt brand, køber folk mere ind i vores purpose, end vores produkter. Det er essentielt i vores kunders shoppeoplevelse.

Det kan være svært at forestille sig, hvordan bade- og sportstøj, lavet af genanvendte fiskenet, ser ud eller føles i praksis.

I &friends kan jeg møde kunderne, fortælle om missionen og min personlige historie bag Copenhagen Cartel. Samtidig kan kunderne røre produkterne, mærke kvaliteten og prøves vores styles.”

Ud over Copenhagen Cartels produkter,vil &friends også føre produkter fra flere andre bæredygtige brands, der tæller blandt andre Messy Weekend Copenhagen (også kendt fra Løvens Hule),  Kintobe og Karmamia.

Hvad: &friends åbner i København
Hvor: Nikolaj Plads 26, 1067 København K
Hvordan: Læs mere her

Del artikel

Andre læser også