Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Logistikfaciliteter i Danmark: et marked i rivende udvikling

Af Nicolai

Der er ingen tvivl om, at markedet for lager- og logistikejendomme i øjeblikket er i rivende udvikling. I Danmark har e-handelen aldrig været større, hvorfor der også er stor efterspørgsel på lager- og logistikejendomme fra både udenlandske og indenlandske aktører på markedet.
I takt med denne stigning, så bliver der også stillet større krav til de lager- og logistikfaciliteter, som stilles til rådighed. De skal kunne imødekomme de tendenser, som vi ser i markedet og dermed bidrage til en mere effektiv, tilgængelig og transparent forsyningskæde. 

Annoncørbetalt indhold leveret af CBRE

Danmark er en interessant aktør i dette marked

Danmark, som land, er især interessant at kigge på, når vi taler om markedet for lager- og logistikfaciliteter. 

I Danmark har vi nemlig økonomisk stabilitet, tilgængelig arbejdskraft, en god infrastruktur og fornuftige afkast. Vores købekraft hos både investorer, projektudviklere og forbrugere er stærk, hvorfor vi automatisk bliver en stærk spiller på dette marked. 

Vi har, som land, mulighederne for at kunne udvikle og modernisere de lager- og logistikejendomme, som allerede er tilgængelige, og dermed sørge for, at de følger med de tendenser, som vi ser på markedet.

 

Strategisk investeringsrådgivning

Uanset om du er investor og ønsker at købe eller sælge en lager- eller logistiskejendom eller om du er projektudvikler med interesse i køberrådgivning, så har du mulighed for at søge strategisk rådgivning om markedet for logistikejendomme

CBRE er især en virksomhed, som du bør kigge efter, hvis du søger rådgivning om lager- og logistikejendomme. De er en kæmpe spiller inden for markedet, og kan på nuværende tidspunkt prale af at stå bag hele 25% af alle industrielle handler på investeringsmarkedet i Europa.

Deres professionelle Industri & Logistik team står klar til at hjælpe med uvildig rådgivning, der er baseret på data og indsigt i markedet. 

Med professionel rådgivning fra en aktør med så stor markedsindsigt sikrer du, at de logistikfaciliteter, du kigger på, har den rette lokalitet og indeholder de rette elementer, der gør, at de kan være en afgørende spiller på markedet. 

 

CBRE – erhvervsmægler i Danmark

CBRE – verdens førende erhvervsejendomsrådgiver er til stede i mere end 100 lande fordelt på mere end 480 kontorer verden over. 

CBRE tilbyder en bred vifte af ydelser og rådgivning inden for erhvervsejendomme. Deres store indsigt inden for erhvervsejendomsområdet gør, at de har mulighed for at kombinere lokal markedsindsigt med specialiseret ekspertise, og dermed gøre det muligt at tilbyde specialiseret rådgivning til mange forskellige aktører. 

På trods af størrelsen på virksomheden, så er de meget stolte af at kunne tilbyde lokal såvel som global rådgivning om ejendomsmarkedet. Den lokale samt globale markedsindsigt gør, at de har mulighed for at rådgive både stor og lille spiller på markedet

Del artikel

Andre læser også