MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Efter markant fremgang: Løvens Hule-smykkebrand åbner flagship store i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto IX Studios Facebook
Foto IX Studios Facebook

Så du Løvens Hule for to år siden, så husker du måske unge Louise, der høstede stor ros for sit smykkebrand, Frederik IX Studios.

I programmet fik hun en investering med fra Christian Arnstedt og Blazar Capital, og siden har brander oplevet markant fremgang.

Forbrugerombudsmanden gik senere ind i sagen om brugen af kong Frederik 9.s navn, og betød at Frederik IX Studios skiftede navn til IX Studios.

Nu har de netop åbnet en ny flagship store i Niels Hemmingsens Gade i Indre By.

Fart på

Med ny vækstplan sætter IX Studios nu yderligere fart på en international ekspansion med fokus på Skandinavien, UK og Tyskland. 

Allerede i 2023 forventer stifter Louise Mygind Andersen en vækst på 50 procent sammenlignet med 2022

Dermed fortsætter den markante vækst, som det hurtig voksende smykkebrand oplevede efter deltagelsen i Løvens Hule og under Corona-pandemien. 

Her oplevede den fem år gamle smykkevirksomhed en vækst på lidt over 300 procent.

”Vi har nu fuld fokus på vores forretning som fortsat er i stærk fremgang, og vi har netop åbnet vores nye flaghship store i Niels Hemmingsens gade i hjertet af København. 

Med vores nye identitet 100 procent på plads er vi nu klar til at folde vores tidløse, personlige kvalitetssmykker ud i fashion- og livsstilsbutikker i resten af Skandinavien og Europa,” fortæller IX Studios stifter og CEO, Louise Mygind Andersen.

Louise Mygind Andersen og Christian Arnstedt. Foto PR

Smykker til både mænd og kvinder

IX Studios producerer og sælger håndlavede smykker i 100% recycled 925 sterlingsølv og 22 karat guldbelagt 925 sterlingsølv med 5 micron.

”IX Studios har i dag flere end 70 forhandlere i Danmark og potentialet er langt større. 

Vi har knækket koden til at være et unisex brand og IX Studios fortsatte vækst understreger, at vi har fundet et hul i markedet for unikke kvalitetssmykker og det klassiske guldsmedehåndværk til begge køn.

Eksempelvis personlige signaturringe i guld og armbånd, der er en stærk trend både herhjemme og i udlandet. I dag sælger vi faktisk lige så meget til mænd som til kvinder,” siger Tina Lundtoft, ny COO og CSO i IX Studios.

I skrivende stund er IX Studios i gang med at udbygge tilstedeværelsen i Norge og er på vej ind i UK med to nye samarbejdspartnere, men også partnerskaber i Sverige og Tyskland er i pipeline inden for kort tid.

Del artikel

Andre læser også