ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luksus parasoller

Af Annoncør

Når parasoller ikke bare er parasoller, hvordan finder man så ud af hvilken parasol man skal købe og hvilke parasoller man skal holde sig langt væk fra at købe? Her kan du få et godt bud med på vejen til at finde det du gerne vil se i din egen københavnske have, når træerne atter springer ud.

Glem ikke parasollen når du skal indrette din base som du har set andre steder i København

Når foråret står for døren, sker der noget inde i de fleste af os. Vi begynder lidt at bygge rede uden at bygge nogen rede, men hvor vi i stedet ordner og fixer vores udendørsarealet og gør det hele klart til, at vi endelig igen kan sidde og suge sommerens lyde og dufte til os indtil vi bliver trætte og går til køjs igen.

Du behøver ikke at vente til foråret med at finde ud af hvad du skal bruge til din rede. Du har sikkert ladet dig inspirere af andre københavnske gårdhaver og terrasser og ved allerede nu hvad du gerne vil have fingrene i og som skal stå klar hjemme hos dig, den første dag du skal i haven igen. 

Det du typisk har brug for hvis du gerne vil lave en lille base udendørs er først og fremmest siddepladser og et bord og så må du endelig ikke glemme de vigtige parasoller, for selvom at Danmark ikke virker som et land, hvor vi kan brænde helt af i solen, så kan de danske forår og sommer overraske ud af det blå og så er det ærgerligt at man ikke kan søge i læ, fordi man har undladt eller glemt at købe parasollen der passer til.

Se efter materialer, vejrbestandighed, farver og former

Der findes et hav af parasoller og det kan være svært at vide på forhånd, hvad der er den bedste parasol der hjem til. Lidt ligesom med regntøj, er det her vigtigt at du ser på materialerne og hvad den kan holde til og modstå af regn og UV-stråler. 

Men som om det ikke skulle være nok at man skal sætte sig ind i flere forskellige parasollens materialer, så er der også forskellige størrelser og former der kan vælges imellem. Vidste du f.eks. at du kan få en parasol der hænger ud fra væggen, men som stadig ikke er nogen markise? 

Der er lige præcis rigtig meget at overveje ved købet af en parasol og så mangler du endda at vælge hvilken farve du også godt kunne tænke dig at få fingrene i.

Del artikel