MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Lydbøger: Se oversigten og få adgang til gratis lydbøger her
Denne side er en annonce

Gratis prøveperiode

45 dage

Pris efter prøveperiode

79 kr

Lydbogs bibliotek

200.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil

Gratis prøveperiode

30 dage

Pris efter prøveperiode

129 kr

Lydbogs bibliotek

300.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil

Gratis prøveperiode

21 dage

Pris efter prøveperiode

69 kr

Lydbogs bibliotek

75.000 +

✔ Nyt liv til hverdagen
✔ Vælg det rette medlemskab
✔ Ny lyd- og e-bogstjeneste

Gratis prøveperiode

30 dage

Pris efter prøveperiode

99 kr

Lydbogs bibliotek

150.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mer

Gratis lydbøger

Er du klar til at fordybe dig i et univers af interessante lydbøger? På nettet finder du flere forskellige lydbogstjenester, som helt sikkert har et kæmpe udvalg af både spændende og også gratis lydbøger til dig. Det store udvalg giver dig rig mulighed for at finde præcis den lydbog, som du synes er spændende netop nu. Og når du er færdig med den første lydbog, så venter den næste allerede på dig.

Udvalget af lydbøger er enormt og fælles for dem alle er, at der er en dygtig oplæser, som gør sig umage med at formidle den interessante historie bedst muligt til dig. På de forskellige lydbogstjenester bliver udvalget af lydbøger hele tiden opdateret, både med ældre bøger, som endnu ikke har kunnet høres som lydbog, men også med de helt nye og højaktuelle udgivelser.

Der venter dig et stort udvalg af spændende lydbøger, som du let kan få adgang til allerede i dag, hvis du tegner abonnement på en af mange lydbogstjenester. Du har endda mulighed for at afprøve lydbøger gratis, da de tilbyder, at du i en periode kan prøve at lytte til de mange lydbøger helt gratis.

Lydbøger der er hyggelige at lytte til

På nettet er der et stort udvalg af lydbøger, og selvom man måske ofte forbinder bøger med noget, som man læser i, når man skal lære noget. Så kan man også finde lydbøger, som blot er en hyggelig beskæftigelse at lytte til. På den måde kan du få samme fortælling, som hvis du selv læste en spændende roman, men uden, at du selv behøver at sidde med bogen.

Det bliver faktisk kun hyggeligere af, at du kan lade en af de dygtige og erfarne oplæsere læse bogen for dig. På den måde har du rig mulighed for at hygge dig, samtidig med, at du lytter til en god lydbog. Det er forskelligt hvordan man hygger sig, men med en lydbog i ørene, kan du hygge dig i sofaen, du kan hygge dig med en omgang træning eller måske hygge dig med at kokkerere en god omgang mad til dig og din familie.

Tag lydbogen med når du er på tur

Det er ikke kun derhjemme, at du kan lytte til en god lydbog. Du kan sagtens tage dit udvalg af gode lydbøger med på tur. Det kan være, at du har en længere køretur til og fra arbejde, måske skal du på ferie eller med bussen i skole. Uanset hvad, kan du let have din lydbogstjeneste ved hånden, da du kan tilgå den via din telefon. På den måde kan du altid lytte til en god lydbog, og er du et sted hvor du ikke kan larme, så kan du jo bare tage høretelefoner i ørene.

Du tænker måske, at du skal have netadgang for at kunne lytte til dine lydbøger, men det er ikke altid nødvendigt. De fleste lydbogstjenester tilbyder dig, at du kan downloade lydbøgerne sådan, at du kan lytte til dem, også når du er offline. Du har altså altid mulighed for at lytte til lydbøger, hvis blot du har din mobil ved hånden, og strøm nok på.

Lydbøger er mere og mere populære

Er du fristet til at begynde at lytte til lydbøger? Du er ikke den eneste, for i dag er der rigtig mange danskere som hver dag eller flere gange om ugen lytter til en god lydbog. Lydbogstjenesterne er blevet mere populære, og det hænger i høj grad sammen med, at du altid kan lytte til lydbøgerne via din mobil, og at du samtidig kan foretage dig andre ting.

Det er let og ligetil, og der er ingen begrænsninger, når først du har tegnet et abonnement hos din ynglings lydbogstjeneste. Det betyder også, at du kan lytte mens du laver mad, mens du kører bil eller måske mens du gør rent i hele huset.

Få adgang til mange lydbøger

På de forskellige lydbogstjenester kan du få adgang til virkelig mange gode lydbøger. De fleste lydbogstjenesterne har tusindvis af lydbøger tilgængelig, og det har de indenfor mange forskellige kategorier.

Du får altså adgang til rigtig mange lydbøger, når du tegner abonnement hos en af lydbogstjenesterne, og du kan glæde dig over, at udvalget hele tiden opdateres. Det betyder også, at hvis du ikke lige kan finde en bog du finder interessant, så kan du være heldig, at der allerede dagen efter er en ny bog, som falder lige i din smag. Samtidig er det meget usandsynligt, at du ikke allerede kan finde en lydbog blandt dem der er, for med et udvalg på mange tusind bøger, indenfor mange genrer, så er udvalget enormt og interessant.

Du kan blandt andet finde lydbøger indenfor følgende kategorier:

 • Romantik
 • Historie
 • Thriller
 • Ungdomsbøger
 • Biografier

De fem ovenstående kategorier er blot enkelte af de kategorier, som du finder hos de forskellige tjenester. Der er bøger for en hver smag, og du har rig mulighed for at gå på opdagelse i nye genrer, som du måske ikke i forvejen har stiftet bekendtskab med.

Mulighed for at lytte gratis

En af de gode fordele ved de forskellige lydbogstjenester er, at man kan få lov at afprøve dem helt gratis. På den måde kan man lytte til forskellige lydbøger ganske gratis, og derefter finde ud af hvilken lydbogstjeneste, der passer bedst til ens behov.

Når du tegner et abonnement, og siger ja tak til den gratis prøveperiode, kan du til enhver tid opsige dit abonnement igen. De fleste af udbyderne har ingen binding, og du kan derfor kvit og frit afprøve om det at lytte til lydbøger er noget for dig. Er du stadig vild med at lytte til lydbøger, når prøveperioden er slut, så lader du blot vær med at opsige abonnementet, og så fornys det automatisk hver måned.

Lyt til lydbøger med det samme

Der er ingen problemer med straks at gå i gang, hvis du allerede nu gerne vil lytte til en god lydbog. Der er ingen besværligheder ved at oprette et abonnement på en af lydbogstjenesterne, og du kan efter nogle enkelte trin lytte frit til et stort udvalg af lydbøger.

Så vil du gerne lytte til en lydbog allerede i dag, er det blot at tilmelde dig til en af lydbogstjenesterne, og er du i tvivl om hvilken, kan du læse de anmeldelser, som de forskellige har fået. Her kan eksperter og andre brugere hjælpe dig med at finde ud af hvilken lydbogstjeneste der er optimal for dig. Det kan også være en fordel at kigge på hvilke genrer, der er hos de forskellige lydbogstjenester. Er der en eller flere genrer, som du bedre kan lide end andre, så gælder det om at vælge den lydbogstjeneste, hvor der er flest bøger indenfor disse.

Lydbøger gør det nemmere

Det kan ofte virke lidt besværligt, og uoverskueligt at komme i gang med en bog. Men når du vælger at lytte til lydbøger i stedet for at læse bogen selv, så gør du mange ting nemmere. For det første behøver du ikke købe bogen fysisk eller låne den på biblioteket. For det andet så kan du altid søge efter nye lydbøger, du behøver ikke besøge en forretning. For det tredje så slipper du for at holde bogen og selv læse ordene. Og sidst, men ikke mindst, så kan du altid lytte til en lydbog, fordi du sagtens kan lave andre ting imens. Du kan f.eks. lytte til lydbøger mens du:

 • Kører bil
 • Rydder op
 • Laver mad

For alt i alt, er det altså meget lettere at lytte til lydbøger end selv at læse. Og samtidig giver de dygtige oplæsere ofte historien lidt ekstra kant, da de er gode til at formidle historien, og skabe den rette stemning omkring netop den fortælling.
Lyt med når du er offline

Der er ingen grund til panik, hvis du gerne vil kunne lytte til din lydbog, mens du er et sted, hvor du ikke har mulighed for at gå på nettet. De fleste lydbogstjenester tilbyder, at man kan downloade lydbøgerne, sådan, at man kan lytte til dem når man er offline.

Det kan være smart i flere situationer, f.eks. hvis man er på en færge eller et fly, hvor net forbindelsen er dårlig eller ikke eksisterende. Eller måske når man er på ferie i udlandet, og gerne vil undgå en kæmpe ekstraregning, fordi man har brugt mobilnetværket for meget.

Udbyg din viden med lydbøger

De fleste vil gerne blive klogere, men nogle gange kan det virke så uoverskueligt at tilegne sig ny viden. Men når du vælger at lytte til lydbøger om lærerige emner, så kan du i ro og mag, og på en let måde, lære nyt. Du kan eksempelvis udbygge din viden indenfor:

 • Historiske begivenheder
 • Politiske situationer
 • Naturens mange finurligheder
 • Personlig udvikling

Der er et stort udvalg af bøger, som kan give dig ny viden indenfor mange forskellige emner. Det er altså blot at gå på opdagelse i universet af lydbøger, og med stor sandsynlighed kan du finde præcis den lydbog eller de lydbøger, som kan gøre dig klogere på et emne, som du ønsker at vide mere om.

Lydbøger om alle emner alle steder

Køreturen i bilen eller bussen, gåturen over til din ven eller veninde eller måske tiden mens du styrketræner. Uanset hvad du laver, kan du faktisk lytte til lydbøger. Det kan du fordi, det ikke kræver mere af dig, end du trykker play på den valgte lydbogstjeneste, og lytter efter.

Du kan derfor lytte til alle emner alle steder, hvis du blot vælger at bruge dine lytteegenskaber på den valgte lydbog. Der findes selvfølgelig situationer, hvor det ikke giver god mening, at have fuld lyd på telefonen, så alle ens omgivelser kan høre med. I disse situationer kan du dog fortsat lytte til lydbøger, hvis blot du tilkobler et på høretelefoner til din enhed. Så kan du ugeneret, og uden at genere andre, lytte til din valgte lydbog.

Dit eget lydbogsbibliotek

Når du surfer rundt på din valgte lydbogstjeneste, vil du måske ofte falde over en bog, som du tænker kunne være noget for dig. Du behøver ikke være nervøs for, at du glemmer hvilken bog det var, for de fleste lydbogstjenester har en funktion der gør, at du kan lave en liste over de lydbøger, som du gerne vil lytte til nu eller senere.

Det fungerer altså præcis ligesom når du laver en playliste over dine yndlingssange på en af dine musiktjenester. Du behøver dog ikke lave en liste, for lydbogstjenesten er i sig selv dit lokale bibliotek fyldt med lydbøger indenfor de kategorier, som du godt kan lide at lytte til. Når du har lyttet til en lydbog, vil du kunne finde forslag indenfor samme genre, eller også kan du gå på opdagelse i en af de mange andre genrer. Udvalget er enormt, og du kan allerede du gå på opdagelse i universet af lydbøger, og har du endnu ikke et abonnement, kan du prøve det af ganske gratis, på de forskellige tjenester.

Find et hav af lydbøger på nettet

Du kan nok allerede godt fornemme, at udvalget af lydbøger på nettet er rigtig godt. Du finder et helt hav af lydbøger, og det er ikke bare et ensformigt udvalg. Der er lydbøger indenfor rigtig mange kategorier, og hos de forskellige tjenester finder du flere hundredtusinder af lydbøger.

Udvalget bliver hele tiden opdateret, og derfor vil du opleve, at der hele tiden kommer nye interessante lydbøger til dig.

En lydbog eller en E-bog?

Du er nok stødt på både lydbøger og E-bøger, og hvad er egentligt forskellen? En lydbog er en bog på nettet, som du kan lytte til. Omvendt er en E-bog en bog på nettet, som du selv skal læse. Der er altså en væsentlig forskel på lydbøger og E-bøger, men hos mange af lydbogstjenesterne har du faktisk mulighed for at gå på opdagelse i blandt både E-bøger og lydbøger.

Lydbøger har den fordel, at du altid kan lytte til dem, og du derfor ikke behøver have tid til at sætte dig ned for at læse bogen.

Lydbøger giver fleksibilitet

Når du vælger at lytte til lydbøger fremfor at læse fysiske bøger eller læse E-bøger, så giver du dig selv en større fleksibilitet. Når du selv skal læse, er du nemlig nødsaget til at finde tid til at sætte dig ned og bruge dine kræfter på at læse alle ordene. Når du lytter til lydbøger, kan du lave mange andre ting imens, og du giver altså dig selv en større fleksibilitet i forhold til hvornår du har mulighed for at komme videre med den bog, som du er i gang med.

Lydbøger er lette at have med rundt, da du blot har dem på din lydbogstjeneste i din telefon og/eller på din computer eller tablet. Her kan du altid tilgå dem, og du kan lytte til dem derhjemme eller når du er på farten.

Lydbøger får dig til at slappe af

Trænger du til at nyde en god bog, men du orker faktisk ikke at holde bogen, og selv læse den. Det problem har du ikke når du vælger at lytte til lydbøger. Her kan du roligt læne dig tilbage i sofaen, eller putte dig under dynen, mens en oplæser giver dig fortællingen stille og roligt.

Fordelen ved at lytte til bøger fremfor at læse dem, er også, at de oplæsere, som er valgt til bøgerne, ofte giver historien mere kant. Faktisk kan man være så heldig, at det er forfatteren selv, som oplæser fortællingen for dig. Det kan være ekstra sjovt, hvis en biografi eksempelvis læses op, af personen, som bogen handler om.

Lydbøger er en gode til at få dig til at slappe af, og de kan også være gode, hvis du gerne vil lytte til en rolig eller spændende fortælling, mens du laver noget andet. Modsat, når du læser en bog selv, kan dine øjne også få muligheden for at slappe af, når du lader en oplæser læse lydbogen for dig. Det er derfor en meditativ og lærerig beskæftigelse at lytte til lydbøger.

Børn har glæde af lydbøger

Du har sikkert oplevet, at dine børn gerne vil have, at du læser en bog for dem. Nogle gange har du måske ikke selv så meget lyst til at læse. Det kan være at dine øjne er trætte efter en lang dag på kontoret eller måske har du hovedpine, og derfor svært ved at koncentrere dig. Det er dog ikke noget problem, for du kan stadig involvere dig i dit barns behov, ved brug af en lydbog. Afspil lydbogen, og sæt dig stille og roligt med dit barn, og slap af mens den dygtige oplæser, fortæller historien for både dit barn og dig. Børnebøgerne findes også indenfor forskellige kategorier, og dig og dit barn kan blandt andet gå på opdagelse indenfor:

 • Historiske børnebøger
 • Børnebøger af genren fantasy
 • Klassiske børnebøger
 • Sjove og finurlige fortællinger
 • Disney-fortællinger

Det kan være en hyggelig og afslappende måde at være sammen med sine børn på, og samtidig kan man faktisk give barnet mulighed for at lære om mange nye ting. Når man går på opdagelse blandt de mange børnebøger, som lydbogstjenesterne har, vil man finde mange interessante bud på en god fortælling. Det kan være en hyggelig lille historie om et dyr eller måske en mere lærerig historie, hvor en bid af forhistorien formidles på en børnevenlig måde.

Lydbøger er indhold til dit liv

Tilfør dit liv lidt ekstra indhold med en spændende lydbog eller tre om ugen. Lydbogsuniverset byder på mange interessante emner, som kan tilføre dit liv mere indhold og læring. Samtidig kan det at lytte til lydbøger være en behagelig og afslappende beskæftigelse, som man kan gøre alene eller sammen som familie.

Det kan ofte være svært at finde en rolig stund i den travle hverdag, hvor man kan sætte sig ned med en god bog. Men når man vælger at benytte sig af en god lydbog fra en af lydbogstjenesterne, kan man få den gode fortælling, samtidig med, at man får udført dagens andre gøremål.

God fornøjelse i lydbogsuniverset

Det er faktisk ikke kun interessant at lytte til lydbøger, for det er også vældig interessant at være på jagt efter den rette lydbog. Nettet er fyldt med gode lydboger, og på lydbogstjenesterne er det gjort let og overskueligt for dig at søge rundt i de forskellige bøger. Du vælger blot de kategorier du godt kan lide, og hos de fleste kan du også vælge bøger ud fra hvad andre tænker om den, og ud fra hvor populære de er.

Du vil altid blive opdateret med de nyeste lydbøger, og du kan derfor lytte til gamle klassikere eller de nyeste hits i bogverdenen. Du kan lytte med allerede i dag, og du kan faktisk prøve de forskellige lydbogstjenester ganske gratis. På den måde, kan du finde ud af hvilken lydbogstjeneste der passer dig, inden du skal betale for et abonnement. Derefter er det let at fortsætte, og man ved månedligt betale for, at man har fri adgang til mange tusind lydbøger indenfor mange forskellige kategorier.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af lydbogstjenester i Danmark, men inkluderer ikke alle udbydere. Vi samarbejder med flere af udbyderne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om lydbogstjenester kommer fra lydbogstjenester, og vi tager forbehold for fejl.